ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Έτοιμοι και 100% συγκεντρωμένοι για να βάλουμε βάσεις πρόκρισης”

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με την Αραράτ Αρμένια, τονίζοντας ότι όλοι είναι 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης.

Όπως είπε ο προπονητής του Άρη:

“Έχουμε δουλέψει πολύ καλά με τα παιδιά, είμαστε σε αρκετά καλό σημείο. Τα παιδιά που ήρθαν με μεταγραφή προσπαθήσαμε να τους εντάξουμε στην ομάδα ομαλά και τα έχουμε καταφέρει. Την τελευταία βδομάδα δουλέψαμε στο τακτικό κομμάτι, έχουμε μιλήσει πολύ με τα παιδιά και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα είχε πάντα προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια, εμείς θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση για να έχουμε τη ρεβάνς στο Βικελίδης και να πάρουμε την πρόκριση με τη βοήθεια του κόσμου μας.

Εχουμε δει τον αντίπαλό μας και στα φετινά παιχνίδια αλλά και στα περσινά. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα, αλλά οι παίκτες με αριθμό φανέλας 9,7,88,15 είναι τέσσερις παίκτες πολύ γρήγοροι και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Για την περίπτωση του Αηδόνη: “Είναι μια μεταγραφή επένδυση για το μέλλον. Στην προπόνηση πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα, τα οποία τα έχουμε συζητήσει. ¨Εχει παίξει σε όλα τα φιλικά αλλά άλλο τα φιλικά και άλλο το επίσημο στο οποίο κρίνεται η πρόκριση. Επιλέγω να πάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την εμπειρία και με την ταχύτητα, γιατι ο αντίπαλος είναι πολύ γρήγορη ομάδα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε”.

Σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου για το ότι ο Άρης έχει πολλούς ξένους παίκτες: “Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας ακολουθεί αυτό. Φέτος εντάξαμε κάποιους Έλληνες παίκτες στο ρόστερ μας, δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι μεταγραφές”.

Αν είναι έτοιμοι οι παίκτες του Άρη: “Το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει πολλές κουβέντες με τους ποδοσφαιριστές μας τοσο εγώ όσο και ο κύριος Γκουγκουλιάς γιατί τα τελευταία χρόνια την έχουμε πατήσει. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο 100% της συγκέντρωσής τους και θα το έχουμε και αύριο αυτό”.

Για τον κορμό της ενδεκάδας που θα χρησιμοποιήσει αύριο: “Οι περισσότεροι της ενδεκάδας θα είναι τα περσινά παιδιά και οι υπόλοιποι θα είναι απ τα παιδιά που είναι αρκετό καιρό μαζί μας και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν”.

Αν έχει καταλήξει στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Φαμπιάνο: “Από την επόμενη μέρα που χτύπησε ο Μπράμπετς, έχω καταλήξει στον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει”.

To Top