ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Έχουμε αέρα τεσσάρων βαθμών”

O Τόλης Τερζής μίλησε για τη νίκη του Άρη και την επόμενη μέρα…

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και το αποτέλεσμα σπουδαίο. Μας δίνει αέρα 4 βαθμών και θέλουμε να κλειδώσουμε τον στόχο της Ευρώπης, στα επόμενα ματς. Ο Άρης συνήθως μετά από διακοπή δεν μπαίνει καλά αλλά είχαμε 2 εβδομάδες καλών προπονήσεων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δίκαια κερδίσουμε. Τώρα, έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να τελειώσουμε με την 5η θέση”.

Για το 2ο μέρος του αγώνα: “Την πρώτη εβδομάδα πριν τις γιορτές βάλαμε πολλά τακτικά στοιχεία. Οι παίκτες κατάλαβαν την κρισιμότητα του ματς. Θέλαμε και 2ο γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Βόλος πήρε μέρα στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Τα παιδιά συνέχισαν, είχαμε ηρεμία και σκοράραμε άλλες δυο φορές. Οι παίκτες ήταν πολύ καλοί, συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Στο ημίχρονο είπαμε πως έπρεπε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ. Βέβαια, ο αντίπαλος ήταν λογικό να κάνει προσπάθεια στο 2ο μέρος αλλά ήμασταν καλά οργανωμένοι αμυντικά. Μετά, πετύχαμε ακόμη δυο γκολ”.

Για τον Καμαρά και τον Πίρσμαν: “Είπα στον Καμαρά στο ημίχρονο, ότι στη φάση στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα και ότι θα του έρθει κι άλλη ευκαιρία. Για τον Πίρσμαν, τον δοκιμάσαμε στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Εχει εμπειρία και ήταν πολύ καλός. Ο Ενκουλού είχε γαστρεντερίτιδα στις γιορτές. Μιλήσαμε με τους γιατρούς, πήγαινε καλύτερα αλλά έχασε πολλές προπονήσεις. Είπαμε, ότι είναι καλύτερα να μην ξεκινήσει, για να μην γίνει ζημιά στον ίδιο και στην ομάδα. Θα είναι καλά πιστεύω για το επόμενο ματς”.

Για τον Οντουμπάτζιο: “Είχε ένα χτύπημα στη γάμπα. Το πόσο σοβαρό είναι, θα το δούμε”.

H ομάδα ήταν καλή, σοβαρή και πειθαρχημένη. Πολλά από αυτά που είπαμε, έγιναν. Η νίκη αυτή είναι σπουδαία γιατί μας δίνει διαφορά 4 βαθμών. Πρέπει να κλειδώσουμε την πέμπτη θέση στα επόμενα ματς για να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη.

To Top