ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Από στραβοκλωτσιά δεχθήκαμε γκολ… Είμαστε στον Άρη και υπάρχει άγχος και πίεση” (video)

Ο Τόλης Τερζής στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο πώς ήρθε η ήττα, τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα, αλλά και τα μελλοντικά παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο γκολ χωρίς να μας κάνει φάσεις. Κάναμε το 1-0. Είχαμε δύο ευκαιρίες, ειδικά η δεύτερη με τον Καμαρά, ήταν καλές φάσεις. Δεν κάναμε καλό τελείωμα. Με τον τρόπο που είχαμε αποφασίσει να αμυνθούμε, ουσιαστικά δε κινδυνέψαμε”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Έγινε αυτή η φάση, ουσιαστικά δεχθήκαμε ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να κλείσουμε τους χώρους και να βγούμε στη κόντρα. Λίγο αργότερα πήραμε μέτρα στο γήπεδο. Είχαμε μια καλή στιγμή με τον Πάλμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από λάθος μαρκάρισμα. Ήμασταν 9 άτομα εμείς, 5 ο αντίπαλος και από μια στραβοκλωτσιά δεχθήκαμε γκολ. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια, δεν ήταν εμφάνιση για να χάσουμε.”

Για την επιθετική λειτουργία της ομάδας: “Ο Καμαρά έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Θα μπορούσε η μια να μπει και να μη συζητάμε τώρα αυτά. Αυτή τη βδομάδα δουλέψαμε πολύ πάνω στο παιχνίδι. Είδαμε τον Παναθηναϊκό, ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε. Από τη μια μέρα στην άλλη, δεν αλλάζει η επιθετική λειτουργεία. Στο τέλος θα πρέπει να το καταφέρουμε.”

Για το ότι δυσκολεύτηκε η ομάδα να φτάσει στη περιοχή: “Κλέψαμε αρκετά τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να βγούμε στο transition αλλά ίσως η συνεργασία στη τελευταία πάσα δεν ήταν καλή. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό.”

Για τα επόμενα ματς και το γεγονός ότι ο Άρης δεν παίρνει αποτελέσματα: “Το άγχος υπάρχει και η πίεση υπάρχει. Είμαστε στον Αρη. Η κατάσταση είναι στα χέρια μας, αρκεί να το καταφέρουμε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας στη Κρήτη με τον ΟΦΗ. Έχουν στενέψει τα περιθώρια και η κατάσταση είναι στο χέρι μας. Η εικόνα μας ήταν διαφορετική σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε και πάλι καλά και να πάμε σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση που πρέπει να… γυρίσουμε.”

To Top