ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Για κάποιους ήταν αυτονόητη η Ευρώπη, όμως είναι επιτυχία η 5η σερί χρονιά”

O Τόλης Τερζής  μίλησε πιο αναλυτικά στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Όπως είπε ο προπονητής του Άρη για τη νίκη και την μαθηματική έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη: “Για κάποιους ήταν αυτονόητο η Ευρώπη αλλά όχι κι εύκολο. Ηταν δύσκολο και είναι σημαντική επιτυχία η ομάδα να βγαίνει για 5η σερί χρονιά στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, από πίσω τη μπάλα. Προηγηθήκαμε αλλά μετά ήμασταν επιπόλαιοι. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στιγμές αδράνειας. Δεν μας προβλημάτισε ο Βόλος απλά δεν λειτουργήσαμε καλά. Υπάρχει μεγάλη κούραση στην ομάδα. Τέσσερα απαιτητικά ματς σε δέκα μέρες. Οι παίκτες παίζουν συνεχόμενα ματς. Είχαμε προβλήματα πριν το παιχνίδι όπως με τον Φαμπιάνο και τον Κουέστα. Ολα όμως πήγαν καλά και τελειώσαμε μαθηματικά”.

Για τον τρόπο που μπήκε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: “Στο ημίχρονο είπαμε να συνεχίσουμε το ίδιο για να έρθει ακόμα ένα γκολ, ώστε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά και να μπει μέσα ο Σγούρος. Δεν κινδυνέψαμε, απλά από δύο στιγμές απερισκεψίας δεχθήκαμε δύο γκολ. Από εκεί και πέρα όμως όλα πήγαν καλά”.

Για τη συνέχεια και τα παιχνίδια που ακολουθούν: “Μένουν ακόμα δύο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με αξιοπρέπεια και στα δύο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η κούραση. Πολλά παιδιά έχουν επιβαρυνθεί. Από τη στιγμή που τελειώσαμε με τον στόχο, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να δρομολογήσουν τον προγραμματισμό”.

To Top