ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής για όλα: “Η πίεση, το εμπόδιο της Ντιναμό, ο Μορόν, αλλά και… Πάλμα”

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στη βελτίωση της ομάδας του Άρη στο δεύτερο μέρος, μίλησε για τους τραυματίες, αλλά και την Ντιναμό Κιέβου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά:

«Ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε την πίεση, έπρεπε να κερδίσουμε. Υπήρχε άγχος, φάνηκε στο πρώτο μέρος. Ηρεμήσαμε στο δεύτερο, ήμαστε καλύτεροι, από το πρώτο λεπτό η ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο, έκανε φάσεις. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε νωρίς. Οι αλλαγές μας βοήθησαν σημαντικά μόλις μπήκαν. Δικαιούμασταν την πρόκριση, η ομάδα μας έχει πολλά καινούργια πρόσωπα. Μέρα με την μέρα καλύτεροι, τα παιχνίδια το ένα πίσω από το άλλο, όλοι συγκεντρωμένοι. Από αύριο το μυαλό μας στην Ντιναμό Κιέβου».

Για την Ντιναμό Κιέβου είπε: «Είναι μία μεγάλη ομάδα, πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Από αύριο θα σκεφτομαστε την Ντιναμό, να δούμε και τον αντίπαλο. Είναι μεγάλο όνομα αλλά δεν σημαίνει τίποτα».

Τα θετικά και τα αρνητικά: «Θα μας φύγει η πίεση που είχαμε σήμερα. Να κρατήσουμε την απόδοση μας από το πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, την πίεση στον αντίπαλο. Επίσης τα παιδιά που ήταν αλλαγές μπήκαν γρήγορα στο κλίμα του αγώνα, όλα τα παιδιά συναγωνίζονται και αυτό τους κάνει καλύτερους».

Για τον Μορόν τόνισε: «Ο Μόρον ήρθε τελευταίος, έχει κάνει προετοιμασία αλλά δεν είχε παιχνίδια. Έπαιξε παραπάνω από τον χρόνο που έπρεπε να τον κρατήσουμε μέσα. Είχαμε επικοινωνία μαζί του. Θα γίνει καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις».

Για τους Κάρλσον και Μπράμπετς είπε: «Ο Κάρλσον έχει σφίξιμο στον τετρακέφαλο, τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι. Δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση αλλά ένιωσε έναν πόνο. Προτιμήσαμε να τον αφήσουμε εκτός, είναι άλλες δύο ημέρες από την Κυριακή θα επιστρέψει. Ο Μπράμπετς έχει τρομερή βελτίωση, θα ξέρουμε την Τρίτη λογικά αν θα τον έχουμε».

Για την απόδοση του Πάλμα και την συνεργασία του με τους συμπαίκτες του στον δεύτερο αγώνα σε σχέση με τον πρώτο είπε: «Είναι 23 χρονών, ακούγεται το όνομα του για ομάδες τη Ευρώπης, τον μιλάμε διάφοροι μάνατζερ και δεν είναι μία εύκολη κατάσταση. Μιλάμε συνέχεια μαζί του, είναι βαρόμετρο η απόδοση του για την ομάδα. Έχει τρομερή βελτίωση, πρέπει να βοηθήσει κι αυτός τον εαυτό του. Πρέπει να τον δικαιολογήσουμε ως ένα σημείο, ακούγονται πολλά χρήματα γύρω από το όνομα του, προφανώς ίσως να δυσκολεύεται να το διαχειριστεί».

Τέλος υπογράμμισε ότι: «Όλα ξεκινάνε από το κέντρο, αλλάξαμε την διάταξη μας στο 60′ όσον αφορά το πως παρουσιαστήκαμε στο πρώτο μέρος. Οι ποδοσφαιριστές που παίζουν σε αυτές τις θέσεις είναι το… Α και το… Ω.»

To Top