ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής “Δεν ήμασταν όπως θα ήθελα – Με την παρουσία του κόσμου θα πάρουμε την πρόκριση”

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αραράτ, ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας η οποία δεν ήταν αυτή που ήθελε…

Όπως δήλωσε: “Δεν αρχίσαμε καλά, κάναμε λάθος και δεχτήκαμε γκολ. Μετά πετύχαμε γκολ, έπειτα από το 1-1 προσπαθήσαμε να σκοράρουμε για να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος, πάλι δεν μπήκαμε καλά. Δεν ήμασταν όπως θα ήθελα στο παιχνίδι… Θέλω να πω ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς και μαζί με τη παρουσία του κόσμου, να πάρουμε την πρόκριση”.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Αραράτ, ο Τόλης Τερζής δήλωσε:

Για το ποσοστό ετοιμότητας του Άρη: “Δεν μπήκαμε στα πρώτα 10 λεπτά ενώ το είχαμε συζητήσει αυτό με τα παιδιά. Μετά ισορροπήσαμε την κατάσταση. Δεν θέλω να πω ποσοστό. Σήμερα δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Δεν ήταν αυτό που περίμενα. Στο ματς στο γήπεδό μας, θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση”.

Για την παρουσία του Τζούρασεκ και την απόδοση του Οντουμπάτζιο: “Οταν μπήκαν μέσα, αλλάξαμε τον σχηματισμό σε 4-2-3-1. Εκεί βάλαμε δύο ξεκούραστους παίκτες για να βοηθήσουν στο κέντρο. Ο Οντουμπάζιο ήταν εξαιρετικός. Θέλαμε την ταχύτητά του και έκανε όσα ζητήσαμε”

Για το κομμάτι της άμυνας: “Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλες αποστάσεις. Το συζητήσαμε με τους παίκτες στο ημίχρονο. Σε αυτό το κομμάτι, στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε”.

Για την εικόνα της Αραράτ: “Ετσι την περίμενα. Εγώ περίμενα να ήμασταν εμείς καλύτεροι… Στο γήπεδο μας, με 20.000 κόσμο, θα είναι εντελώς διαφορετικά. Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο ματς. Στο δεύτερο μέρος, αλλάξαμε την διάταξή μας όταν κουράστηκαν κάποια παιδιά”.

Για τον Μορόν: “Κάθε μέρα που περνάει θα είναι ακόμα καλύτερα. Είναι λίγες μέρες μαζί μας, ωστόσο του δώσαμε χρόνο και θα το ξανακάνουμε”.

Για τις φάσεις της Αραράτ σε ροή αγώνα και κατά πόσο τον προβληματίζει: “Ηταν πρόβλημα κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε”

Για την εικόνα της Αραράτ: “Ηταν όπως τους περιμέναμε. Από τη δική μου ομάδα περίμενα να είναι καλύτερη. Κατά διαστήματα, δεν ήμασταν όπως ήθελα”.

To Top