Τερζής: “Δεν υπάρχει θέμα Κουέστα…”

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στην διαιτησία που αντιμετωπίζει ο Άρης σε όλο το πρωτάθλημα, στην απόδοση των παικτών του και στο θέμα της επιλογής τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα ήταν καλή και ανταγωνιστική. Η ΑΕΚ έχει δυναμική στο γήπεδο της, με τη βοήθεια του κόσμου της. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, κλείνοντας το κέντρο. Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, ψάξαμε το γκολ στη κόντρα. Ήμασταν αρκετά καλοί. Το τρίτο γκολ μπήκε στο τέλος όταν ανεβήκαμε ψηλά, αλλά το σκορ μας αδικεί.

Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια. Ο Άρης έκανε εξαιρετικές χρονιές και πέρσι και πρόπερσι. Μιλάνε όλοι για τη διαιτησία. Ο Άρης είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς από τρελά σφυρίγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να παίζουν Έλληνες διαιτητές και μάλιστα διεθνείς, αλλά από ‘κει και πέρα είναι πράγματα που βλέπουμε ξανά και ξανά. Πως είναι δυνατόν να σφυρίζονται κάποια πράγματα. Από το σημερινό παιχνίδι έχω απορίες.

Υπάρχει η φάση του Καμάτσο στο πρώτο ημίχρονο, μια στο δεύτερο ημίχρονο. Ούτε φάουλ, τίποτα. Στο δεύτερο γκολ που δεχόμαστε, υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που χρησιμοποιεί αγκώνα. Υπάρχει η φάση που δίνει πέναλτι ενώ υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ στον Πάλμα. Δε μιλάω μόνο για σήμερα. Η ομάδα μας έχει χάσει… βαθμούς και βαθμούς φέτος. Δε θα ήμασταν σε αυτή τη θέση. Θα είχαμε ήδη εξασφαλίσει την Ευρώπη. Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια και τώρα έχουμε διακοπή. Ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια, σημαντικά!”

Για τις αλλαγές και το αν πήρε όσα περίμενε: “Σε κάποια παιχνίδια οι αλλαγές μπαίνουν και βοηθούν, όπως στο “Καραϊσκάκη” και είναι και κάποια παιχνίδια που δεν προσαρμόζονται. Γίνονται αυτά. Επειδή ο Ιτούρμπε έτρεξε πολύ και στο πρώτο ημίχρονο, και στις αρχές του δεύτερου, παίζοντας συνεχώς στα κόκκινα, έπρεπε να τον βοηθήσουμε και γι’αυτό τον έκανα αλλαγή.”

Για την επιλογή κάτω από τα δοκάρια: “Το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές τελευταία. Το καλοκαίρι όταν κάναμε τη συζήτηση για πιθανή ανανέωση του Κουέστα, ήμουν ο πρώτος που είπα στον πρόεδρο ότι πρέπει να ανανεώσει. Δεν υπάρχει θέμα Κουέστα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα.”

To Top