ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Δικαιούμασταν παραπάνω γκολ, η εμφάνισή μας ήταν πειστική”

Ο Τόλης Τερζής έμεινε ικανοποιημένος τόσο για την νίκη αλλά περισσότερο για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του επί της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Έλληνας προπονητής είδε τον Άρη να νικά με 1-0 και να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστώ τον κόσμο, η δύναμη που μας δίνουν είναι τεράστια, ελπίζω να τους ευχαριστήσαμε κι εμείς με την απόδοση μας. Η εμφάνιση των παιδιών ήταν εξαιρετική, ήταν πειστική. Απ’ όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει, φιλικά και επίσημα, ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, το είχαμε πει με τα παιδιά πως πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος μας είναι μία εξαιρετική ομάδα, ξέραμε καλά τις κινήσεις τους. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο 100%, νομίζω πως το σκορ μας αδικεί, δικαιούμασταν παραπάνω γκολ. Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο για να σκοράρουμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Μπράβο στα παιδιά, κάναμε μία μεγάλη νίκη για την ομάδα αλλά και για την Ελλάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε μία εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για την ρεβάνς στο Βουκουρέστι, να δούμε τι χρειάζεται να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε».

Για το αν έκανε ο Άρης το… απόλυτο παιχνίδι δήλωσε: «Νομίζω πως το κάναμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, για να κερδίσουμε πρέπει να μας βγει αυτό που θέλαμε στο αμυντικό κομμάτι. Γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για τον διαφορετικό ρόλο του Πάλμα στην αμυντική λειτουργία: «Είπαμε πως πρέπει να πάμε καλύτερα αμυντικά, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν όλα στο ακέραιο».

Για την χρησιμοποίηση Μοντόγια τόνισε: «Έκανε εργομετρικά και ήταν τέλεια, έχει κάνει προετοιμασία με την Μπέτις. Δεν θέλαμε να αλλάξουμε το αμυντικό μας δίδυμο, τον Φαμπιάνο με τον Οντουμπάτζιο, το οποίο στα προηγούμενα παιχνίδια είχε πάει πολύ καλά. Θα ήταν ρίσκο να πάμε τον Οντουμπάτζιο στην κανονική του θέση».

Για την ρεβάνς στο Βουκουρέστι και τι καινούργιο περιμένει από τον Άρη είπε: «Ήρθαν 15 καινούργια άτομα στην ομάδα, τα οποία δεν ήρθαν από την αρχή της προετοιμασίας στι 12 Ιουνίου. Αλλά έρχονταν σταδιακά, όταν είναι πολλοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα θέλει χρόνο. Ακόμα βελιτωνόμαστε και καθημερινά πάμε καλύτερα».

Για τον Πάλμα και τον Νταρίντα είπε: «Ο Πάλμα βγήκε λόγω κούρασης. Για τον Νταρίντα θα δούμε τι έχει αύριο».

To Top