ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Είναι προφανές ότι πρέπει να αλλάξουμε σε πολλά το πρόσωπό μας”

Ο Τόλης Τερζής προσπάθησε να εξηγήσει όλα όσα έγιναν σήμερα και στέρησαν από τον Άρη άλλους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και πάλι μέσα στην έδρα του.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είχαμε ένα σκεπτικό, να αφήσουμε τον Ολυμπιακό να ανέβει, να αφήσουμε τις έξω πάσες ανοικτές και να πάμε με διπλά μαρκαρίσματα. Από τη δεξιά πλευρά χάσαμε 1-2 φάσεις, θέλαμε και το κλέψιμο, γιατί έχουμε καλό επιθετικό τρανζίσιον, αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι θα πρέπει να πιέσουμε, να πάρουμε πιο πολλά μέτρα και το κάναμε μέχρι ένα βαθμό. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε δύο καλές φάσεις με Ντιγκινί και Μαντσίνι, αλλά δεν καταφέραμε”.

Ρωτήθηκε για την παρουσία του Καρυπίδη στα αποδυτήρια και απάντησε: “Αυτό που είπαμε είναι να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο, υπάρχει και η διακοπή. Πρέπει να γίνει μια ανασυγκρότηση. Είναι προφανές ότι θα πρέπει να αλλάξουμε σε πολλά το πρόσωπά μας”.

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή είπε: “Καλύτερα να ρωτήσετε τον κ. Καρυπίδη και τον Άγγελο, εγώ έχω κάνει μια κουβέντα και με τον πρόεδρο και με τον Άγγελο, αλλά αυτοί πρέπει να απαντήσουν”.

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη στο ημίχρονο είπε: “Ο Γιάννης είναι παιδί ψυχολογίας. Αν τον πάει καλά η πρώτη φάση, δημιουργεί φάσεις και μετά. Δεν είχε καλές επιλογές, ίσως τον πήρε λίγο από κάτω και θέλαμε να δούμε και τον Μαντσίνι που πήγε αρκετά καλά στις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα”.

Για τον αποκλεισμό του Λάρσον από την 18αδα είπε: “Είχε στην τελευταία προπόνηση ένα πρόβλημα στο γόνατο, είχε κάνει ένεση μια βδομάδα πριν και θεώρησε ο γιατρός ότι δεν είναι στο 100%. Αυτός είναι ο λόγος που έμεινε εκτός”.

To Top