Τερζής: «Εμείς τους βάλαμε στο παιχνίδι…»

Ο Άρης μπορούσε και όφειλε να είχε πάρει μια «καθαρή» νίκη στην Πυλαία, όπως δήλωσε απογοητευμένος ο Θάνος Τερζής μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ, την οποία χαρακτήρισε περίπου ως… δώρο της ομάδας του προς τους αντιπάλους…

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο σετ. Εκεί έπρεπε να το ‘τελειώσουμε’, αλλά μετά το 20ό πόντο κάναμε πάλι τα ίδια λάθη… Μετά, στο τάι μπρέικ, όλα ήταν διαφορετικά. Όταν ο αντίπαλος σου δίνει την ευκαιρία, πρέπει να την αρπάζεις και να μην τον ξαναβάζεις στο παιχνίδι. Αυτό κάναμε εμείς, δυστυχώς», είπε στο PRESSARIS ο πασαδόρος των «κίτρινων» και συνέχισε:

«Φέτος έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς έτσι. Έπρεπε τώρα να είχαμε τουλάχιστον 6-7 βαθμούς περισσότερους. Είναι βαθμοί που θα τους ψάχνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Είχαμε καλό πρόγραμμα στον α’ γύρο, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Ασφαλώς υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, ωστόσο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε τις απώλειες».

Σε ό,τι αφορά στους στόχους του Άρη, με δεδομένο ότι έχει απολέσει αρκετούς βαθμούς, ο Τερζής φάνηκε ρεαλιστής: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανοιχτό. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πρώτος στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος στην οκτάδα των πλέι οφ. Είναι η πέμπτη μου χρονιά στον Άρη και θα έπρεπε φέτος η ομάδα να έχει άλλους, υψηλότερους στόχους, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε την κατάσταση ρεαλιστικά. Μακάρι το 2012 να μας βρει πιο συγκεντρωμένους, ώστε να παίρνουμε επιτέλους αυτό που μπορούμε σε κάθε αγώνα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top