ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Η τύχη μας γύρισε την πλάτη, ήμασταν καλύτεροι, σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις” (videos)

Ο Τόλης Τερζής στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τη Ντιναμό Κιέβου, υπογράμμισε ότι υπήρχε η ανωτερότητα της ομάδας, αλλά και στις στιγμές που της κόστισαν, σχολιάζοντας παράλληλα και τα κενά του ρόστερ.

Όπως είπε αρχικά:

“Ήμασταν καλύτεροι αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Το ματς πήγαινε εκεί που θέλαμε. Ήταν στα μέτρα μας. Γνωρίζαμε και τί ομάδα είχαμε απέναντί μας. Ακόμα και στην παράταση κάναμε φάσεις. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε την κόκκινη. Δυστυχώς όμως στα πέναλτι δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθειά τους και στα δύο παιχνίδια. Μία λάθος κάλυψη δεν το ακυρώνει. Ενα ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει”.

Σχολίασε την προκλητική στάση των Ουκρανών με το τέλος του αγώνα: “Εμείς είμαστε εδώ για να αποτρέπουμε τη βία, όχι να την παρακινούμε. Είναι ντροπή για τη Ντιναμό να κάνουν χειρονομίες προς τον κόσμο μας”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Είμαστε κουρασμένοι και ψυχολογικά, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη για να ετοιμαστούμε εν όψει του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ”.

Για την προσέγγιση του Αρη στο παιχνίδι σχολίασε ότι: “Επειδή ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα πιέσει, πήγαμε τη μπάλα στο Μορόν και πήγαμε για τις δεύτερες μπάλες. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά. Περάσαμε κάποιες πάσες… Δεν μας προβλημάτισε ο αντίπαλος. Η μόνη λάθος κάλυψη που έγινε ήταν στο 2-1. Σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις τους σταματούσαμε”.

Παράλληλα ρωτήθηκε τις δύο σημαντικές απουσίες των Κουέστα και Μπράμπετς, όπως και τα υπόλοιπα κενά που καλείται να καλύψει ο Αρης τις επόμενες μέρες: “Παίζαμε χωρίς τους δύο αρχηγούς μας. Ο Οντουμπάζιο πήγε καλά στα στόπερ. Και σήμερα… Ο Λευτέρης προσπάθησε για το καλύτερο. Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο τί ακριβώς χρειαζόμαστε. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Ημασταν άτυχοι με τον Μπράμπετς και τον Κουέστα. Είναι στυλοβάτες της ομάδας. Παρόλα αυτά οι παίκτες που έπαιξαν πήγαν αρκετά καλά. Τα έδωσαν όλα. Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις…”

Στο τέλος ο Τερζής εξήγησε και την αλλαγή του Νταρίντα, όπως και το κλίμα στα αποδυτήρια: “Ζήτησε αλλαγή ο Νταρίντα… Τα κεφάλια στα αποδυτήρια ήταν κατεβασμένα. Τους είπα όμως ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από αύριο το πρωί αλλάζουμε σκεπτικό και κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής”.

To Top