ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Θέλουμε να πετύχουμε γκολ, ήρθαμε για την νίκη, αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση” (video)

Ο προπονητής του Άρη Τόλης Τερζής μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι…

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Θέλουμε να πετύχουμε γκολ, ήρθαμε για την νίκη, αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση” ενώ παραδέχθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξει ο Κουέστα, αλλά ο Νταρίντα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε στο Βουκουρέστι για να πάρουμε την πρόκριση, ξεχνάμε το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Είπα στα παιδιά πως για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στα play offs».

Για τους Νταρίντα και Κουέστα είπε: «Ο Νταρίντα είναι κανονικά διαθέσιμος δεν έχει πρόβλημα. Με τον Χουλιάν Κουέστα υπάρχει πρόβλημα, κάνει θεραπείες, μέχρι τελευταία στιγμή θα τον περιμένουμε. Είναι δύσκολο αλλά θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το αν περιμένει μία… διαφορετική Ντιναμό: «Περιμένουμε να μας πιέσει περισσότερο, να κυνηγήσει το λάθος μας. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι τους, μέσα σε μία εβδομάδα. Περιμένουμε να μας πιέσουν αρκετά ψηλά, έξω από την περιοχή μας. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να αποφύγουμε την πίεση. Στόχος μας να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως η Ντιναμό έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι πρέπει να κάνει καλύτερα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα είπε: «Ήμασταν πολύ καλοί αλλά είχαμε και την τεράστια στήριξη από την κερκίδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη, που κάναμε στα τελευταία λεπτά στον πρώτο αγώνα. Όσον αφορά την συγκέντρωση πρέπει να έχουμε δύο φορές πιο πολύ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα».

Για το αν έχει σκεφτεί το… μετά τον επαναληπτικό είπε: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, είναι το… μετά. Το σκεπτικό μας είναι πως θα τα καταφέρουμε»

 

 

To Top