Τερζής: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Μετά την τριήμερη παρουσία της στο τουρνουά «Ζάρκο Πέτροβιτς», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Νόβι Σαντ της Σερβίας, η ομάδα βόλεϊ του Άρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και από αύριο, Τρίτη, επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, που έχει οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου. Ο αρχηγός των «κίτρινων», Θάνος Τερζής, μίλησε στο PRESSARIS, κάνοντας έναν απολογισμό της παρουσίας της ομάδας στο τουρνουά και όχι μόνο…

«Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι τα παιχνίδια θα ήταν δυνατά», είπε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Η απουσία του Μάρκο (σ.σ. Σάμαρτζιτς) ήταν σημαντική και συνάμα απρόβλεπτη, μη επιτρέποντας την ομάδα να δέσει και να κάνει το παιχνίδι της. Παρόλα αυτά, η συμμετοχή μας ήταν ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας και ταυτόχρονα μία σημαντική εμπειρία για τα νέα παιδιά και ιδιαίτερα για το νεαρό λίμπερο που αγωνίστηκε».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, απάντησε: «Η ομάδα είναι πλήρης από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας σε σχέση με άλλες, που κάνουν προσθήκες παικτών ακόμα και τώρα. Έχουμε δουλέψει αρκετά, συμμετείχαμε σε φιλικά παιχνίδια και προσπαθούμε, ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Ο Άρης θα κάνει το πρώτο σερβίς της χρονιάς απέναντι στον Ηρακλή και ο Θάνος Τερζής είχε να σχολιάσει τα εξής: «Ο Ηρακλής είναι μία δυνατή ομάδα με καλούς ξένους αλλά και Έλληνες παίκτες. Το θετικό είναι ότι ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο Αλεξάνδρειο με ένα τοπικό ντέρμπι, το οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ο αρχηγός δεν παρέλειψε, κλείνοντας, να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Άρη να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας: «Είμαι πέντε χρόνια στον Άρη και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να έχεις τον κόσμο δίπλα σου. Στα Βασιλικά, ειδικά την πρώτη χρονιά, η παρουσία των φιλάθλων ήταν δυναμική και δημιουργήθηκε εκεί μία πολύ καλή έδρα. Φέτος στο Αλεξάνδρειο, ελπίζουμε και ζητάμε από τον κόσμο να είναι κοντά μας, και στην πρεμιέρα αλλά και στη συνέχεια».

To Top