ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης» (video)

Στην πρώτη συνέντευξή του μετά την οριστική παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Άρη ο Τόλης Τερζής υποστήριξε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δικαιώσει τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports, ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για την απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς. «Έχουμε μιλήσει κι έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. τον Θόδωρο Καρυπίδη) και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παλίκουτσα από την προηγούμενη εβδομάδα. Θα γίνει η σχετική ανακοίνωση στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού διευθυντή την ερχόμενη εβδομάδα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης και να είναι σίγουρος και ο κόσμος ότι θα κάνω το παν για να τα καταφέρουμε ως ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά τη συνέντευξη Τύπου του διευθυντή μας», είπε.

Όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς υποστηρίζοντας ότι ήδη έχει γίνει σχετική προεργασία. «Όλα αυτά τα έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον διευθυντή, αλλά καλύτερα να πούμε περισσότερα την ερχόμενη εβδομάδα», είπε και ρωτήθηκε τόσο για τις αποχωρήσεις όσο και για τις ανανεώσεις. «Έχουμε μιλήσει σχετικά με τον κ. Παλίκουτσα. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε απανωτές συναντήσεις και μιλάμε συνέχεια γι’ αυτό το θέμα. Και γι’ αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα και θέλουμε να τους κρατήσουμε, αλλά και γι’ αυτούς που θα φύγουν, καθώς και για τις μεταγραφές που σχεδιάζουμε. (Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις) έχει γίνει η προεργασία. Ο τεχνικός διευθυντής έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές με τα παιδιά, που θέλουμε να μείνουν. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε ότι οι επιστροφές παικτών αυξάνουν τις επιλογές του. «Μαθηματικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν. Κάναμε την προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα. Τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Έχουμε και κάποιες επιστροφές. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να κάνουμε καλό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη… Η αξιολόγηση των παικτών μας έχει γίνει ήδη. Μας δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Άρα δεν έχουν και τόση κούραση σε σχέση με τους υπόλοιπους, που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τους Φαμπιάνο και Πάλμα, που είχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, για να συγκροτήσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

To Top