ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Κάθε μέρα βλέπουμε βελτίωση”

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Άρης παρουσιάζεται καλύτερος σύμφωνα με όσα τόνισε ο Τόλης Τερζής. Ο συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος τόνισε δύο φορές ότι σε αυτές τις δέκα μέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία το προπονητικό τιμ είδε μεγάλη βελτίωση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόλης Τερζής στη Nova:

“Στο πρώτο ημίχρονο με τη βασική ενδεκάδα πήγαμε πολύ καλά. Δεν κινδυνεύσαμε εκτός από δύο στατικές φάσεις. Είχαμε τέσσερις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Βέβαια το παιχνίδι ήταν στο όριο του αντιαθλητικού. Μας βοήθησαν τα παιχνίδια και οι προπονήσεις και βλέπουμε βελτίωση καθημερινά στην ομάδα. Έχουμε τώρα δύο φιλικά στην Ελλάδα με Ολυμπιακό και Ιωνικό ώστε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για τα ματς με τη Γκόμελ.

Δύο πολύ καλοί παίκτες, ο Ντιόπ και ο Γκρέι, προσπαθούμε να τους βάλουμε στο κλίμα. Είναι έμπειρα παιδιά και ορεξάτοι και θα κατλαάβουν σύντομα τί εστί Άρης αλλά και το σκεπτικό του προπονητή. Περιμένουμε κι άλλα παιδιά να ενσωματωθούν στην ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Γκόμελ.

Αυτά τα νέα παιδιά που προπονούνται στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζουμε να είναι έτσι όπως είδαμε τα εργομετρικά ώστε να ενσωματωθούν και να είναι έτοιμοι.

Σε σχέση με τις δέκα μέρες που βρισκόμαστε εδώ στην Αυστρία είμαστε αρκετά καλά σε σχέση με το πως ήμασταν. Κάθε μέρα βλέπουμε βελτίωση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο”.

To Top