ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη, χάσαμε το μυαλό μας”

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στην έλλειψη καθαρού μυαλού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Τόλης Τερζής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρει και την δεύτερη εντός έδρας ήττα στη διαδικασία των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη.

Για την  απώλεια συγκέντρωσης η οποία οδήγησε σε διαδοχικά λάθη: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε αλλά δεν κινδυνέψαμε στην άμυνα. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο κι εμείς κάναμε πολλά λάθη έξω από την περιοχή, αδικαιολόγητα λάθη για το επίπεδό μας με αποκορύφωμα το κακό μαρκάρισμα στη φάση του γκολ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, θα έλεγα ότι χάσαμε εντελώς το μυαλό μας και αντί να πάμε με λογική βάζοντας την μπάλα κάτω και να προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε, δεν το κάναμε».

Για την αλλαγή στο ημίχρονο με την είσοδο στον αγώνα του Σέικ Ντουκουρέ: «Καταρχήν ήταν αναγκαστική καθώς τη ζήτησε ο Ματέο Γκαρσία. Θέλαμε να ενισχύσουμε το κέντρο με δύο αμυντικούς χαφ γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα ανεβάσει τις γραμμές του και περιμέναμε να ελέγξουμε τον άξονα. Έγιναν αδικαιολόγητα λάθη έξω από την περιοχή τα οποία είναι ανεπίτρεπτα για το επίπεδο αυτών των παικτών».

Σε ερώτηση για τη διατήρηση του Καμαρά στο παιχνίδι παρότι ο Μαυριτανός ήταν εκνευρισμένος σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους, απάντησε: «Ο Καμαρά ζήτησε αλλαγή και προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε. Το σκορ ήταν 0-1, θέλαμε δεύτερο φορ για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις της ισοφάρισης. Δεν είδα ακριβώς τι έγινε στην τελευταία φάση. Θεωρήσαμε πιο σωστό να παίξουμε με Γκρέι και Καμαρά στο τέλος».

Για τον Σιαμπάνη: «Είχα πει ότι στη συζήτηση που κάναμε με τους δύο τερματοφύλακες τους είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε τα παιχνίδια», απάντησε και ρωτήθηκε για το ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας μετράει διαδοχικά παιχνίδια. «Δεν τελείωσαν τα play-offs».

Σε ερώτηση για τη μέχρι στιγμής κακή εικόνα του Άρη στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, υποστήριξε ότι… «προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Στα play-offs παίζουν οι καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Δεν παίζουμε μόνοι μας».

To Top