Τερζής: “Με τον Μπούργος ο Άρης δεν κερδίζει μόνο, αλλά παίζει καλό ποδόσφαιρο και παράγει ευκαιρίες”

Για τις αλλαγές που έφερε ο Χερμάν Μπούργος στον Άρη, με τον οποίο οι κιτρινόμαυροι στον πάγκο τους μετράνε ένα σερί τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, μίλησε ο Τόλης Τερζής.

Ο συνεργάτης του Αργεντίνου κόουτς είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Από την πρώτη στιγμή που άλλαξε η κατάσταση έγιναν πολλές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η ψυχολογία τους», είπε αρχικά ο κ. Τερζής.

Συνέχισε, λέγοντας: «Μετά τον αγώνα στα Γιάννινα αν έλεγες σε κάποιον ότι στην επόμενη τετράδα αγώνων ο Άρης θα πάρει 10 βαθμούς, μπορεί να σε έλεγαν και τρελό. Δουλέψαμε αρκετά προς την κατεύθυνση αλλαγής της ψυχολογίας τους και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επιστροφή των έξι βαθμών. Ήταν ένα χαρμόσυνο νέο αλλά τα καταφέραμε και αγωνιστικά. Δεν είναι μόνο οι νίκες της ομάδας, είναι ότι παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Παράγει ευκαιρίες, είναι αποτελεσματική στην επίθεση και δύσκολα δέχεται ευκαιρίες στην άμυνα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ δεν δεχτήκαμε καθαρή τελική, ενώ ο Ολυμπιακός είχε μόλις δύο. Με τον κόουτς έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας επιθετικά. Συνεχώς ζητάει πράγματα από τα παιδιά τα οποία προσπαθούν να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ο Μπούργος».

To Top