ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Μόνο η νίκη με ΟΦΗ είναι το φάρμακο για να συνέλθουμε”

Ο Απόστολος Τερζής σχολίασε την αναγκαιότητα της νίκης για τον Άρη, στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (20/8), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Αρχικά, για τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου κι αυτό που έχει αφήσει στην ομάδα του, είπε: “Έχει μείνει πικρία σε μας και στον κόσμο, τον οποίο ευχαριστούμε για τη στήριξή του στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου! Πιστεύουμε ότι εμείς έπρεπε να έχουμε πάρει την πρόκριση, γιατί στο σύνολο των δύο παιχνιδιών ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε πολύ καλό πλάνο, το οποίο υπηρετήσαμε σωστά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, γιατί δεν είχαμε καλές τελικές ενέργειες. Δεν είχαμε και την τύχη μαζί μας… Συνεχίζουμε!”

Και πρόσθεσε, επικεντρώνοντας στον ερχόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ: “Σε δύο μέρες έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και πλέον επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Στόχος είναι να αλλάξουμε την ψυχολογική διάθεση των παικτών μας. Επίσης, πρέπει να διαχειριστούμε τη μεγάλη κούραση που έχουμε, μετά από ένα παιχνίδι που πήγε στην παράταση. Υπάρχουν και προβλήματα, που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες μας, οι οποίοι ζήτησαν αλλαγή στο χθεσινό ματς. Πρέπει να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται και φυσικά πρέπει να δούμε και τον αντίπαλό μας”.

Σχετικά με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που ανέφερε, διευκρίνισε: “Αλλαγή ζήτησαν οι Τζούρασεκ, Νταρίντα και Ζαν Ζουλ. Γενικώς, υπάρχει κούραση από το χθεσινό παιχνίδι, όμως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ερχόμενο”.

Ερωτώμενος για τυχόν λάθη που είδε στον επαναληπτικό με την Ντιναμό Κιέβου και κρίνει ότι πρέπει να διορθωθούν άμεσα, πέρα από τις τελικές προσπάθειες που ανέφερε, απάντησε: “Η Ντιναμό δεν μας έκανε φάσεις. Στο χθεσινό παιχνίδι οι αντίπαλοι έκαναν τρεις φάσεις σε όλο τον αγώνα. Πέτυχαν δύο γκολ κι άλλη μια ευκαιρία την αποσόβησε ο Χουτεσιώτης. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι, όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, ενώ βγάλαμε και πολλές τελικές στην επίθεσή μας, αλλά δεν είχαμε το καλό τελείωμα για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Το κυριότερο που πρέπει να δούμε, είναι να ανεβάσουμε την ψυχολογική διάθεση των παικτών και να διαχειριστούμε την κούραση. Προλαβαίνουμε να το κάνουμε πιστεύω μέσα στο επόμενο διήμερο!”

Σχετικά με τον ερχόμενο αντίπαλο του Άρη, τον ΟΦΗ, ο Τερζής σχολίασε: “Έχουμε δει τα φιλικά του αντιπάλου μας. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ σημαντικές προσθήκες παικτών κι έναν προπονητή, που ήταν και την περασμένη περίοδο στην ομάδα, άρα τη γνωρίζει καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στην έδρα του αντιπάλου μας, που ξέρουμε πόσο δυνατή είναι”.

Και στο σημείο αυτό τόνισε την αναγκαιότητα για την ομάδα του να φύγει με το “διπλό” από την Κρήτη: “Σίγουρα, μετά από έναν τέτοιο αποκλεισμό, είναι μόνο η νίκη το φάρμακο για να συνέλθουμε! Όταν έρχεται ένας αποκλεισμός με αυτόν τον τρόπο, κοιτάζεις στο επόμενο παιχνίδι να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, για να αλλάξει η διάθεση της ομάδας. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα!”

To Top