ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Να βγάλουμε παίκτες τα επόμενα χρόνια”

Στόχος του Τόλη Τερζή είναι ο Άρης να έχει τα δικά του παιδιά στην πρώτη ομάδα. Αυτό θα παλέψει να κάνει τα επόμενα χρόνια όπως δήλωσε. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανδρική ομάδα και στις μεταγραφές που έγιναν αλλά και στην ξεχωριστή περίπτωση του Καμαρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η Κ19 είναι πολύ μικρή σε ηλικία. Έχουμε πει ότι αυτά τα παιδιά έχουν χρόνια μπροστά τους για να δουλέψουν. Είναι η χρονιά της εκπαίδευσης. Έχουν ακόμα 2 χρόνια, είμαστε η πιο μικρή ηλικιακά Κ19. Ο πρόεδρος προσπάθησε να κάνει την Β ομάδα για να υπάρχουν μεταβατικές χρονιές για τα παιδιά, μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Δεν μας έδωσαν το δικαίωμα, ευελπιστούμε του χρόνου.

Εμείς κοιτάμε την εκπαίδευση, εστιάζουμε στο μυαλό και τις ικανότητες τους για να μπορέσουμε να βγάλουμε ποδοσφαιριστές. Το επίπεδο της πρώτης ομάδας είναι υψηλό, με ξένους ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς δουλεύουμε. Θα προσπαθήσουμε τα επόμενα χρόνια να βγάλουμε παίκτες”.

Για την ενίσχυση του Άρη το καλοκαίρι:

“Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης από τον πρόεδρο. Νομίζω πως φέτος έχει τη καλύτερη ομάδα, με δυο ποιοτικούς σε κάθε θέση. Τα όνειρα δε σταματάνε ποτέ και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και η ομάδα να πάρει τίτλο.

Για το αν “κυνηγάει” τον Άρη η περσινή σεζόν:

“Κάποιες φορές ανεβαίνεις και όταν φτάνεις εκεί ψηλά είναι ζητούμενο αρχικά να κρατηθείς και μετά να πας ακόμα ψηλότερα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες από τον κόσμο και την ομάδα. Έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις. Θέλει να διατηρήσει τη θέση της η ομάδα και να πάει ακόμα πιο ψηλά”.

Για το αν τον έχει εντυπωσιάσει κάτι στο πρωτάθλημα:

“Είναι νωρίς ακόμα για εντυπωσιασμούς και απογοήτευση. Όλες οι ομάδες ψάχνουν τα πατήματα και τους ρόλους των ποδσοφαιριστών. Κάποιες ομάδες δεν έχουν σωστά αποτελέσματα. Όσο περνάει ο καιρός, θα δούμε και καλύτερα παιχνίδια και κάποιες ομάδες να μας εντυπωσιάζουν”.

Για τον αν περιμένει από κάποιον παίκτη του Άρη να κάνει τη διαφορά:

“Σήμερα ο κόσμος είναι εντυπωσιασμένος και περιμένει να δει τη διαφορά από τον Καμαρά. Ηταν υπέρβαση, αλλά δε πρέπει να σταθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Παιδιά που βρίσκονται και 2-3 χρόνια ή 4 όπως ο Γκάμα, είναι πολύ καλοί και μπορούν να φτάσουν τον Άρη πολύ ψηλά. Πρέπει να κοιτάξουμε το σύνολο”.

To Top