ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: “Οι παίκτες έδειξαν προσωπικότητα…”

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και το πρόσωπο που έδειξαν την εβδομάδα που πέρασε.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Aναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το πως διαχειρίστηκε την ομάδα: «Εγώ με τα παιδιά γνωριζόμαστε εδώ και τέσσερις μήνες. Τα παιδιά λειτούργησαν σαν επαγγελματίες, δούλεψαν πολύ καλά στην προπόνηση. Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά ματς του Απόλλωνα λάιβ, ωστόσο σταθήκαμε σε αυτό κόντρα στον ΟΦΗ. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω στα αδύναμα στοιχεία του Απόλλωνα. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί το πρόσωπο που έδειξαν όλη την εβδομάδα αλλά και μέσα στο παιχνίδι, δείχνει ότι είναι παιδιά με προσωπικότητα».

Για τον τραυματισμό του Ματέο Γκαρσία:  «Δέχτηκε ένα χτύπημα από το πρώτο μέρος, δούλεψε με τους φυσικοθεραπευτές στο ημίχρονο. Είχαμε συνεχείς επικοινωνία στο δεύτερο και όταν άρχισε να βαραίνει το πόδι αποχώρησε με αλλαγή».

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Η ικανοποίηση είναι τεράστια. Γνωρίζω την ευθύνη που έχω και σε ποια ομάδα είμαι. Θέλω να βάλω ένα λιθαράκι στο να γυρίσει η κατάσταση. Τα γνωρίζω τα παιδιά εδώ και 4 μήνες. Με βοήθησαν πάρα πολύ όπως και οι συνεργάτες μου αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα».

Για τον νέο προπονητή της ομάδας: «Ενημέρωση έχουμε, ωστόσο η επίσημη ενημέρωση θα έρθει από την ΠΑΕ».

To Top