ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: «Ο Μπούργος άλλαξε το στυλ παιχνιδιού του Άρη» (video)

Ο βοηθός του Χερμάν Μπούργος, Απόστολος Τερζής μίλησε  για τη διακοπή του πρωταθλήματος, τους τομείς που έπεσε το βάρος της προετοιμασίας, την απελευθέρωση των Καμαρά και Εντιαγέ, αλλά και το κατά πόσο είναι κομβικός ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Υπήρχε ένα διάστημα όπου είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Μας δόθηκε η ευκαιρία για διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν τα παιδιά, αλλά το κυριότερο είναι ότι στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και αυτήν, μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, τα οποία θα μας χρησιμεύσουνε στον αγώνα της Κυριακής».

Για το τι δούλεψε η ομάδα στην διακοπή: «Εστιάσαμε αρκετά στο παιχνίδι της Κυριακής. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ κλειστά. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς, αυτές τις δύο εβδομάδες, ήταν να δείξουμε στα παιδιά τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος και από εκεί και πέρα τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να μπορέσουμε να τους διασπάσουμε»

Για το τι έχει… φέρει στην ομάδα ο Μπούργος: «Σε κάθε ομάδα μία αλλαγή γίνεται προς το καλό. Ο προπονητής μας έχει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο, έχει φέρει κάποια καινούρια πράγματα και στην προπόνηση και στην ψυχολογία της ομάδας. Μιλάει την γλώσσα πολλών ποδοσφαιριστών μας, τον καταλαβαίνουν καλύτερα και τον αποδέχονται».

Για τις αγωνιστικές αλλαγές: «Έχει αλλάξει λίγο ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μας. Νομίζω φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Βρήκαμε περισσότερους χώρους, απελευθερωθήκανε κάποιοι ποδοσφαιριστές και βγάζουν τα στοιχεία που έχει ο καθένας».

Για τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Για μας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το βλέπουμε σαν μια καλή ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στα playoffs και να κυνηγήσουμε την πιο πάνω θέση».

Για τον κόσμο, μετά την αλλαγή και το 100% στην πληρότητα των γηπέδων: «Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο, ο κόσμος είναι μία τεράστια βοήθεια για τους ποδοσφαιριστές μας, μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση. Θα ήταν ευχής έργον για μας να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο».

Για τον Μαντσίνι: «Ο Μαντσίνι κάνει προπόνηση με την ομάδα, έχει αποθεραπευθεί. Θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή για να παίξει».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top