ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Συνεχίσαμε τη καλή εμφάνιση από τον Βόλο – Να κλειδώσουμε την Ευρώπη”

Για την εικόνα του Άρη στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τη διαφορά από το Βόλο, τη συμμετοχή του Ντουκουρέ στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και τη βελτίωση του Νταμπό, μίλησε ο Τόλης Τερζής σε δηλώσεις που ακολούθησαν του αγώνα.

“Συνεχίσαμε τη καλή εμφάνιση που είχαμε με τον Βόλο. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ποιοτικά ομάδα, παρά τα προβλήματα τους. Δουλέψαμε στο πλάνο μας, είχαμε δύο μέρες. Πήγαν όλα καλά, αποκτήσαμε 7 βαθμούς διαφορά από τον Βόλο και θέλουμε να κλειδώσουμε και μαθηματικά την ευρωπαϊκή έξοδο” σημείωσε αρχικά ο Τόλης Τερζής.

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε με τη λήξη του αγώνα:

“Όταν τελειώσει το παιχνίδι και κερδίζουμε, πανηγυρίζω.”

Για τις εσωτερικές αλλαγές στον άξονα:

“Βάλαμε τον Ντουκουρέ βασικό σήμερα, γιατί θέλαμε έναν ποδοσφαιριστή με τρεξίματα σε εκείνο τον χώρο. Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τον άξονα. Βάλαμε λοιπόν τον ξεκούραστο Ντουκουρέ, για ενέργεια και για το ύψος. Η αντίπαλη ομάδα ήταν ψηλή. Είχαν πάνω από 1,84, επτά ποδοσφαιριστές. Δε ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, γιατί ο Νταμπό και ο Νταρίντα έφευγαν σε διαφορετικούς χώρους. Όταν ισορροπήσαμε, όλα πήγαν καλά.”

Για την αλλαγή της εικόνας του Νταμπό:

“Με τον Νταμπό πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάναμε μια κουβέντα στο γραφείο μου. Τα ακολούθησε και συνεχίζει να παιζει. Και όσο το κάνει θα είναι από τους πιο… βασικούς! Συζητήσαμε συγκεκριμένα πράγματα, μας βοηθάει και από αυτόν θα ξεκινούν πράγματα όσο συνεχίζει έτσι.”

To Top