Τερζίου: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Άρη!»

Η Φαμπιόλα Τερζίου αποτελεί ένα από τα νέα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας βόλεϊ του Άρη για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η 19χρονη, ύψους 1,74μ. λίμπερο μίλησε στην εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα της: «Δυσκολεύομαι ακόμα να το πιστέψω ότι θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Άρη! Είμαι ανυπόμονη και “δημιουργικά”, ελπίζω, ανήσυχη σχετικά με τη νέα αυτή πρόκληση.

Μου αρέσει πολύ που θα είμαι σε μία ομάδα που επενδύει πολύ στην ανάπτυξη και δουλεύει με τόσο νεαρές αθλήτριες σε υψηλό επίπεδο. Είναι ένα στοίχημα για μένα να ανταποκριθώ στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και να κερδίσω τη συμμετοχή μου στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχω ήδη ξεκινήσει να δουλεύω σκληρά με την προπονήτρια μου Φαίη Μίχου στην άμμο και στα βάρη για να είμαι ήδη φορμαρισμένη όταν φύγω για Θεσσαλονίκη.

Αγαπώ την άμμο πάρα πολύ και με βοηθάει να γίνομαι ακόμα πιο δυνατή στη σάλα. Άλλωστε τα πρώτα μου αγωνιστικά βήματα τα έκανα εδώ… “στα αλώνια”… για να φτάσω να είμαι ανταγωνιστική “στα σαλόνια” της σάλας».

To Top