Τερ Στέγκεν: «Δεν βλέπω μπάλα, δεν ξέρω τα ονόματα των αντιπάλων»

Ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο, ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, δήλωσε στην “El País” ότι δεν βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου στην τηλεόραση, ούτε γνωρίζει πώς λέγονται οι αντίπαλοι παίκτες.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα “El País” έδωσε ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ σε όλο τον κόσμο, προκάλεσε έκπληξη με αυτά που δήλωσε σε ερώτηση για το αν του αρέσει να μιλάει γα ποδόσφαιρο.

Ο 28χρονος διεθνής δήλωσε: “Δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω μπάλα, μόνο αν υπάρχουν καλά παιχνίδια. Ή αν έχω κάποιο φίλο που θέλω να δω. Μερικές φορές με ρωτάνε το ονοματεπώνυμο ενός παίκτη και δεν έχω ιδέα”.

Πρόσθεσε: “Στη La Liga, για παράδειγμα, μου συμβαίνει πολλές φορές αυτό με τα ονόματα. Δεν ξέρω πώς λέγονται. Θυμάμαι καλύτερα πώς κινούνται στο γήπεδο, πώς σουτάρουν ή πώς παίρνουν θέση στο γήπεδο. Είναι παράξενο, αλλά μου συμβαίνει όταν αναλύουμε τους αντιπάλους”.

Ο Τερ Στέγκεν υπέγραψε το 2014 στη Μπαρτσελόνα, η οποία τον αγόρασε 12 εκατ. ευρώ από τη Γκλάντμπαχ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022 και με την εθνική του ομάδα έχει παίξει 24 φορές.

To Top