Τεσσάρα του ΟΦΗ στον Πανιώνιο, ήττα για τον Αστέρα

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά ο ΟΦΗ συνέτριψε τον Πανιώνιο με 4-1 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League 1, μέσα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε έτσι τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας την κορυφαία επίθεση, ενώ παράλληλα έκανε το 3Χ3 στο γήπεδό του, όπου πετυχαίνει το… ένα γκολ μετά το άλλο, για να ανέβει παράλληλα με το σημερινό «τρίποντο» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Ο Σεμέντο ήταν εκείνος που… άνοιξε αλλά και έκλεισε τον χορό των τερμάτων για τον ασταμάτητο ΟΦΗ, σκοράροντας στο 31’ και στο 81’, ενώ μεσολάβησαν τα τέρματα των Νέιρα στο 55ο και Τσιλιανίδη στο 71ο λεπτό.

Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους προηγήθηκαν μόλις στο 9’, με το τρίτο φετινό γκολ του Αραμπούλι ενώ πέτυχαν ένα ακόμα τέρμα που ακυρώθηκε ωστόσο με τη χρήση VAR, στο 40ο λεπτό για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ήττα για τον Αστέρα

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα δεν έθελξε με το ποδόσφαιρό της αλλά ήταν ουσιαστική και πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα. Κάπως έτσι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη με σκορ 2-2, επέστρεψε στα τρίποντα και έφθασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Επαγγελματική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, που είχε ουσία και έκανε γκολ τις δύο από τις τέσσερις φάσεις που έφτιαξε, με τον Αστέρα να μειώνει με τον Σουάρεθ και να γίνεται επικίνδυνος μετά το 2-1, χωρίς να καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση.

Φωνάζουν για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι και ίσως να έχουν δίκιο σε… διπλό τράβηγμα στην αντίπαλη περιοχή από τους Μάτος και Βαρέλα, με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR αφού δεν τον κάλεσαν οι δύο διαιτητές που βρίσκονται εκεί και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!

To Top