Τεστάρει ο Ουντότζι, τη δική του “μάχη” δίνει ο Ηρακλής

Ο Άρης δεν έχει περιθώρια να κοιτάξει αγωνιστικά πίσω. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό επιβάλλει την αυτοσυγκέντρωση της ομάδας και την προετοιμασία της για να επιστρέψει στις νίκες, πετυχαίνοντας την πρώτη μάλιστα εντός έδρας.

Ο προβληματισμός του Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι δεδομένος, στην προσπάθεια του να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ότι αφορά την απουσία του Έλσνερ, τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα, μια και τον Σλοβένο αναμένεται να αντικαταστήσει ο Μιχάλης Κύργιας στο κέντρο της άμυνας και στο πλάι του Ρούμπεν Πουλίδο.

Την ίδια ώρα, ο Μιλίνκοβιτς περιμένει μέχρι το Σάββατο να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους ο Ουντότζι και ο Ηρακλής, ώστε να επουλωθεί μέρος από τις σημαντικές «πληγές» που υπάρχουν στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ παράλληλα εκτίει την ποινή του και ο Οικονομόπουλος προσθέτοντας ακόμη μια επιλογή στα αμυντικά χαφ.

Ο Ουντότζι που τόσο έλειψε από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Βόλου και ΟΦΗ, προπονήθηκε χθες με την ομάδα και μπαίνει από σήμερα σε πιο δυνατά τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία του πονεμένου του ποδιού και το κατά πόσο θα μπορέσει να είναι έτοιμος στη μεγάλη μάχη του Σαββάτου.

Ο Ουντότζι, θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, όμως δεν θα πιέσει την κατάσταση. Το αποτέλεσμα μια τέτοιας τακτικής, δεν του βγήκε σε καλό την περασμένη Παρασκευή, καθώς ζορίστηκε για να προλάβει το ταξίδι στην Κρήτη, το οποίο, τελικώς, ουδέποτε πραγματοποίησε.

Παράλληλα τη δική του μάχη δίνει και ο Ηρακλής ώστε να είναι έτοιμος το Σάββατο. Από την Τρίτη, ο Σέρβος προπονητής θα ασχοληθεί πιο διεξοδικά με τον Παναθηναϊκό, ενώ την Πέμπτη στην προπόνηση του Κλεάνθης Βικελίδης να κατασταλλάξει στα πλάνα του!

To Top