ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητά του στις Σέρρες κόντρα στη Λουκόιλ Λέφσκι

Την ευκαιρία να μπουν σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα έχουν σήμερα (17.00) οι παίκτες του Άρη, που αντιμετωπίζουν σε φιλική αναμέτρηση τη Λουκόιλ Λέφσκι στις Σέρρες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια γνώριμη ομάδα, καθώς Άρης και Λουκόιλ είχαν κοντραριστεί στους ομίλους του FIBA Europe Cup. Στις 31 Οκτωβρίου η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος της βουλγαρικής λίγκας κέρδισε 77-66, ενώ στις 21 Νοεμβρίου ο Άρης πήρε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη με 81-76 σε ένα αδιάφορο όμως βαθμολογικά παιχνίδι.

Ο Άρης έχει ανάγκη από ένα δυνατό φιλικό σαν το σημερινό, καθώς τελευταίος του επίσημος αγώνας ήταν στις 2 Φεβρουαρίου απέναντι στον Πανιώνιο και από τότε μεσολάβησε μόνο το φιλικό ανθρωπιάς που έγινε στο Παλέ με τον αδύναμο (λόγω της συμμετοχής του στη Β’ Εθνική) Ερμή Λαγκαδά.

Για τη Λουκόιλ το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μια… πρόβα τζενεράλε πριν τον τελικό Κυπέλλου Βουλγαρίας, όπου στις 2 Μαρτίου θα διεκδικήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο με αντίπαλο την Μπερόε.

Θα ακολουθήσει ακόμα ένα φιλικό για τον Άρη τις επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης, πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος που θα βρει τον Άρη στο ΣΕΦ στις 4 Μαρτίου κόντρα στον Ολυμπιακό.

To Top