“Τεστάρει” τους υποψήφιους, αν και υπάρχει φαβορί…

Πρώτο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας του Άρη στη σημερινή προπόνηση θα είναι οι δοκιμές αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Νίκου Γεωργιάδη που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ οι επιλογές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι υπό προϋποθέσεις τέσσερις και όλες λογίζονται ως λύσεις ανάγκης, καθώς δεν υπάρχει στο ρόστερ του Άρη άλλος παίκτης φύση και θέση δεξιός οπισθοφύλακας πλην του Γεωργιάδη.

Φερνάντες, Λιόνης, Σταυρόπουλος και Γκίνο είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν μία θέση, έχοντας εμπειρία από την φετινή χρονιά είτε έχουν αγωνιστεί, είτε έχουν απλώς δοκιμαστεί στις προπονήσεις.

Βάση λογικής και ενδείξεων αυτός που πιθανότατα να έχει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων είναι ο Βάσκο Φερνάντες που είναι η.μόνιμη πρώτη αλλαγή του Άρη στα τελευταία παιχνίδια, αν και αγωνίζεται συνήθως στα χαφ αντί του Σανιά.

Ο Πορτογάλος έχει το προβάδισμα, όχι μόνο λόγω ποιότητας, αλλά και πρόσφατης εμπειρίας από τη θέση αυτή, όταν και είχε αγωνιστεί στην Αρναία. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο οικογενειακό δίτερμα με τον Καλαϊτζίδη να καταλήγει μέχρι την Παρασκευή στον ιδανικότερο…

 

To Top