Τεστ με Καλαμαριά, πριν τον ΠΑΟΚ

Η αυλαία για την φετινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Κ-17, μετά τη ευρεία νίκη με 6-1 επί του Παναιτωλικού, με τους “κίτρινους” να βρίσκονται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (17 βαθμοί σε οκτώ αγώνες), παραμένοντας μάλιστα αήττητοι από τις 30 Οκτωβρίου.

Η επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση είναι προγραμματισμένη με την έλευση του νέου έτους, στο Μεσημέρι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (εκκρεμεί και το αναβληθέν παιχνίδι με την Κέρκυρα), ο οποίος μέχρι στιγμής βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 20 βαθμούς σε εννέα ματς.

Ο Τάσος Θέος, που έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στα τελευταία παιχνίδια, δεν δείχνει να επαναπαύεται, αλλά επιθυμεί να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σου σε καλή κατάσταση, με σκοπό να “χτυπήσει” το παιχνίδι κόντρα στο “Δικέφαλο”.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Άρη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Παρασκευή φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα Σουρωτής, όπου γίνονται κατά διαστήματα και οι προπονήσεις της ομάδας, με πιθανή ώρα έναρξης τις 15.00.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top