Τεστ Νο 7 με τη Βέροια σε συνθήκες… Σούπερ λίγκας

Φιλικών μέρος 7ο! Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης τη Βέροια (8.30μ.μ. PRESSARIS-LIVE) σε ένα παιχνίδι… προσομοίωσης σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Σούπερ λίγκας.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ετοιμάζεται να ρίξει στη… μάχη τους Ανδρεά Τάτο και Νίκο Τσουμάνη, στο πρώτο τους παιχνίδι με τη φανέλα των κίτρινων, τη στιγμή που περιμένει από αύριο τον Τζον Ιμπέχ, ώστε να αρχίσει να διαμορφώνει τα κομμάτια του κιτρινόμαυρου αγωνιστικού παζλ.

Συγκεκριμένα, ο Σερραίος τεχνικός επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για το φιλικό με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Εκτός είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο Τζον Ιμπέχ, ο Μιχάλης Γιαννίτσης και ο Νίκος Ψυχογιός.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Πουλίδο, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Καρανίκας.

To Top