Τετάρτη το Aris Golden Club, Πέμπτη τα διαρκείας!

Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της ΚΑΕ, οι διοικούντες έχουν μπροστά τους τα ανοικτά ζητήματα που ζητούν λύση. Η αναγκαιότητα για ρευστό παραμένει και η ΚΑΕ θα προχωρήσει σε δύο κινήσεις για να γεμίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ταμεία της.

Η πρώτη είναι η αυριανή συνάντηση για τo Aris Golden Club, στην οποία όπως εξήγησε χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, θα αναλυθεί στους μετόχους και στα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ ο τρόπος με τον οποίο αποπληρωθούν οι διακανονισμοί των παικτών και θα ζητηθεί άμεσα ρευστό, για να δοθούν οι προκαταβολές.

Η δεύτερη είναι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στους φιλάθλους της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές των διαρκείας θα ανακοινωθούν την προσεχή Πέμπτη από την ΚΑΕ, θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί το πλάνο για το συγκεκριμένο θέμα, όπως φυσικά και ο στόχος και λογικά από την Παρασκευή ή τις αρχές της επόμενης βδομάδας θα ξεκινήσει η κυκλοφορία τους.

Η ΚΑΕ και προσωπικά ο Λευτέρης Αρβανίτης στηρίζει πολλά στην ανταπόκριση του κόσμου του Άρη σε αυτή τη δύσκολη καμπή για το τμήμα (και τον σύλλογο γενικότερα). Εφόσον αύριο αποδειχτεί στην πράξη ότι υπάρχει συστράτευση, συσπείρωση και στήριξη στη νέα κατάσταση, είναι δεδομένο ότι αυτό θα “παρασύρει” και τον κόσμο, για να δώσει τη δική του στήριξη με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Είναι εύλογο και κατανοητό ότι η ΚΑΕ πολύ διαφορετικά θα χτυπήσει πόρτα εταιρειών για χορηγίες έχοντας μια μεγάλη βάση από τα διαρκείας, είναι επίσης κατανοητό ότι το γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι “ελκυστικό” μέρος για να διαφημιστούν μεγάλες εταιρείες.

 

To Top