Τετ α τετ Δαμιανίδη – Βασιλακόπουλου (photostory)

Τετ α τετ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι εξαιρετικές εδώ και χρόνια καθώς ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ και πρώην πρόεδρος της FIBA Europe έχει σταθεί πολλές φορές στο πλευρό των κίτρινων και τους έχει βοηθήσει σε αρκετές υποθέσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κ. Βασιλακόπουλο παρουσία και του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη για διάφορα θέματα με βασικότερο όλων την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έδειξε όπως πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα του Άρη αφού ποτέ δεν έχει κρύψει τη συμπάθεια του προς τον σύλλογο. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Δαμιανίδη σε συνάντηση στο γραφείο του προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη άνεση χρόνου και να μπορέσουν να μιλήσουν με λεπτομέρειες.

Δείτε φωτογραφίες από το τετ α τετ που είχε ο Γιάννης Δαμιανίδης με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο:

{gallery}siridis/damian-vasilako{/gallery}

To Top