Τετ α τετ Ηλιάδη με το τεχνικό τιμ! Διαβεβαιώσεις από Μιλίνκοβιτς, στήριξη από την διοίκηση!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη με το τεχνικό τιμ του Άρη. Συμπέρασμα; Οι προπονητές διαβεβαίωσαν ότι θα εντοπίσουν τους λόγους που παρουσιάστηκε το πρόβλημα με τις κράμπες στον χθεσινό αγώνα, υποσχέθηκαν συνεχή βελτίωση της ομάδας και ο πρόεδρος επανέλαβε ότι τους περιβάλλει με εμπιστοσύνη και τους στηρίζει απόλυτα.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, τον Ζόραν Λόντσαρ και τον Ραντιβόι Ραντάκοβιτς και εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους πολλαπλούς τραυματισμούς παικτών στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα ακόμα δεν έχει κερδίσει.

Το τεχνικό τιμ των Σέρβων ενημέρωσε τον Ηλιάδη πως ήδη αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς που οφείλονται αυτοί οι τραυματισμοί και διαβεβαίωσαν ότι θα βρουν άμεσα και την αιτία του προβλήματος και την λύση του.

Ο Ηλιάδης άκουσε τους προπονητές και τους επανέλαβε πως τους στηρίζει απόλυτα, πιστεύει ότι μπορούν να βγάλουν τον Άρη από το αγωνιστικό αδιέξοδο και περιμένει όπως όλοι πράξεις.

 

To Top