Τετ α τετ Κουρόγλου – Πελεκάνου και λύση της παρεξήγησης!

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μιχάλη Πελεκάνο είχε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θόδωρος Κουρόγλου στο Αλεξάνδρειο πριν από λίγη ώρα και δόθηκε τέλος στη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε σχετικά με τις εκκρεμότητες που αφορούσαν την καθημερινότητα του αθλητή και της οικογένειάς του. Ήταν ένα θέμα που προέκυψε από τρίτο πρόσωπο και δεν θα μπορούσε να διαταράξει τις σχέσεις της ομάδας και του παίκτη.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε με τον Μιχάλη Πελεκάνο πριν την σημερινή προπόνηση, στην οποία ο παίκτης δεν συμμετέχει λόγω του τραυματισμού του (δύο διαστρέμματα), αλλά ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Ρωτήθηκε ο Πελεκάνος αν θέλει να φύγει από την ομάδα ή αν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο και ο παίκτης απάντησε αυτό που ουσιαστικά μετέφερε και το PRESSARIS πριν από λίγη ώρα, ότι δηλαδή ουδέποτε ο Πελεκάνος θα έθετε θέμα αποχώρησης, αν δεν προκέπυπταν αυτά τα προβλήματα.

Η ουσία είναι ότι και η εκκρεμότητα πέρα από το συμβόλαιό του διευθετήθηκε και η παρεξήγηση λύθηκε και ο παίκτης παραμένει κανονικά μέλος της ομάδας. Πρέπει βέβαια, να διευθετηθούν και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη, κάτι για το οποίο επίσης έχει δεσμευτεί και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση…

 

To Top