Τετ α τετ με Ηρακλή μέσα στην εβδομάδα! Γιατί σκέφτηκε την προσφυγή…

Η προκαθορισμένη για σήμερα κατάθεση προσφυγής του Ανδρέα Ηρακλή σε βάρος της ΠΑΕ Άρης παίρνει… παράταση και υπο προϋποθέσεις μπορεί να αποφευχθεί, καθώς προέκυψε επικοινωνία μεταξύ μελών της διοίκησης και του παίκτη για συνάντηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σε αυτήν αναμένεται να συζητηθεί το κατά πόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει για την επόμενη χρονιά την ύπαρξη στο ρόστερ του 25χρονου παίκτη. Παρά τα όσα διέρρευσαν ο τεχνικός των “κίτρινων” από πλευράς του δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το αν υπολογίζει τη νέα χρονιά ή όχι τον ποδοσφαιριστή κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί προς την πλευρά του Ηρακλή τις επόμενες μέρες.

Από την πλευρά του ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε μία ανάσα από την κατάθεση προσφυγής, ωστόσο φαίνεται να ανακαλεί προσωρινά την αρχική του απόφαση, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχει με τους διοικούντες της ΠΑΕ. Εκεί όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί  και το τι μέλει γενέσθαι με τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του με την ΠΑΕ να ετοιμάζει και να προτείνει διακανονισμό.

Είναι φανερή η διάθεση του Ηρακλή να συμβιβαστεί με οποιαδήποτε πρόταση του κατατεθεί, καθώς σέβεται απόλυτα τον σύλλογο παρότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του το τελευταίο διάστημα. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο νεαρός αμυντικός προσανατολίστηκε στην έσχατη λύση. Αυτή της προσφυγής…

To Top