Τετ α τετ με Σανιά που κοστίζει όσο το… μπάτζετ του Ακροπόταμου

Στη φετινή χρονιά έγιναν πάρα πολλά στον Άρη. Η ομάδα ξεκίνησε για να πάρει μέρος στη Β΄εθνική και τελικά κατέληξε στην “αυτοτιμωρία” της Γ΄ εθνικής.

Έκανε προετοιμασία με 15 παίκτες, οι τρεις τερματοφύλακες και τρεις ξένους που αυτή την στιγμή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής! Ο λόγος για τους Σανιά, Ν’Λουντούλου και Κονγκού.

Δαπανήθηκαν χρήματα (ειδικά για τον Σανιά δόθηκαν 15.000 ευρώ προκαταβολή!) και υπάρχει συμφωνία που φτάνει για ένα χρονο τα 65.000-70.000 ευρώ! Όσο είναι δηλαδή το… μπάτζετ του Ακροποτάμου, του αυριανού αντιπάλου του Άρη!

Σε κάθε περίπτωση από τις πρώτες κινήσεις του στην τεχνική ηγεσία του Αρη, ότι ο Πάουλο Κάμπος ρίχνει ιδιαίτερο βάρος και στην προσπάθεια να κρατήσει «ζεστούς» τους Σίντι Σανιά και Γκάελ Ν’Λουντούλου, οι οποίοι θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του Αρη την 1η Ιανουαρίου.

Μάλιστα είχε τετ α τετ που Σανιά, αλλά και με τον Ν’ Λουντούλου. Στη συνάντηση αυτή ο Πάουλο Κάμπος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να αισθάνονται μέλη της ομάδας παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν άμεσα, ενώ τους επανέλαβε αρκετές φορές πόσο πολύ τους υπολογίζει και πόσο σημαντικούς τους θεωρεί για τα αγωνιστικά του πλάνα.

To Top