Τετ α τετ σε καλό κλίμα με Διούδη!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη και τον Σωκράτη Διούδη. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Οι κίτρινοι θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή πορτιέρο, υπάρχει καλή διάθεση και ανανεώσαν τον ραντεβού τους σε εύλογο χρονικό διάστημα για να τα ξαναπούν.

To τετ α τετ με τον Διούδη ακολούθησε αυτό που έγινε χθες με τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο λόγος που ζήτησε ο Ηλιάδης να μιλήσει με τους δυο ποδοσφαιριστές είναι ότι θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων της Τουρκίας. ήδη, ο Γιώργος Κολτσίδας ενημέρωσε τους υπόλοιπους παίκτες ότι θα περάσουν από το γραφείο του νέου προέδρου την άλλη βδομάδα.

Στη συνάντηση του Ηλιάδη με τον Διούδη τονίστηκε η μεγάλη θέληση της νέας διοίκησης να ανανεώσει τη συνεργασία τους από τώρα (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2014), με αυξημένες αποδοχές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Διούδης άκουσε με ικανοποίηση τα λόγια του Ηλιάδη και τον παρέπεμψε στον ατζέντη του μια και ο ίδιος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Αύριο το πρωί αναχωρεί με την εθνική Κ20 για την Τουρκία και δεν υπάρχει ο χρόνος να συζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σίγουρα οι δυο πλευρές θα τα ξαναπούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, αλλά επί της ουσίας εμπεδώθηκε η αμοιβαία καλή διάθεση.

To Top