Τζάκα: «Ήθελα να αποχωρήσω από το… μίσος των οπαδών»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Ελβετός μέσος της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τζάκα, ο οποίος αποκάλυψε στο «Theplayerstribune» τον λόγο για τον οποίο έφθασε πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τους Λονδρέζους.

Ο πολύπειρος χαφ των Κανονιέρηδων σημείωσε πως ήταν έτοιμος να φύγει από την ομάδα λόγω του μίσους των φιλάθλων προς εκείνον και ότι ο λόγος που έμεινε στον σύλλογο ήταν ο Μικέλ Αρτέτα. «Όταν κλείνω τα μάτια μου τώρα, μπορώ ακόμα να δω τα πρόσωπά τους. Μπορώ να δω τον θυμό τους. Δεν είναι ότι δεν με συμπαθούν. Όχι, είναι διαφορετικό. Αυτό είναι μίσος. Καθαρό μίσος. Πραγματικά δεν υπερβάλλω. Ο Μίκελ κι εγώ δεν ξαναμιλήσαμε για το μέλλον μου, γιατί ύστερα από έξι μήνες ήμουν χαρούμενος», υποστήριξε ο Τσάκα.

«Σήμερα, ξέρω ότι πήρα τη σωστή απόφαση, οπωσδήποτε, γιατί είμαι ακόμα εδώ. Αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι η σχέση μου με τους φιλάθλους της ομάδας θα είναι ποτέ η ίδια, γιατί αυτή η στιγμή θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι σαν σπασμένο γυαλί, το ξέρεις; Μπορείς να το κολλήσεις, αλλά οι ρωγμές θα είναι πάντα εκεί», σημείωσε για την σχέση του με τους οπαδούς ο Ελβετός.

To Top