ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζάτζος: “Ελκυστικός ο Άρης, έδωσε σοβαρότητα ο Ένινγκ”

Ο Μάκης Τζάτζος είδε το παιχνίδι Ξάνθη-Άρης μαζί με τον Αλέκο Κατσιαούνη, σχολίασε την νίκη των κιτρινόμαυρων και αναφέρθηκε στο υλικό της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το ότι είδε το ματς με τον Κατσιαούνη:

«Ήμασταν αντίπαλοι στην καριέρα μας αλλά φυσικά είδαμε το ματς μαζί. Ήταν κι άλλα παιδιά εκεί και είδαμε το παιχνίδι. Θυμάμαι πάντως δεν έβαζα πολλά γκολ, κυρίως γιατί ήμουν μέσος, οπότε δεν έτυχε να βάλω γκολ στον Κατσιαούνη».

Η άποψή του για το ματς με τη Ξάνθη:

«Ο Άρης μου αρέσει πολύ ποδοσφαιρικά, τον βλέπω ευχάριστα. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματά του δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας. Χθες προηγήθηκε νωρίς και αυτόν τον βοήθησε. Δεν κινδύνεψε πολλές φορές. Ήταν καλά στημένη η ομάδα. Μπορούσε βέβαια να βάλει κι άλλο γκολ. Κέρδισε δίκαια, πιστεύω».

Για τα ματς που έχασε άδικα:

«Έτσι είναι. Βάσει απόδοσης και με Ολυμπιακό και την ισοπαλία ΠΑΟΚ δεν άξιζε τα αποτελέσματα. Στο Βόλο δεν έπαιξε πολύ καλά αλλά δεν άξιζε να χάσει. Το λέω από πέρυσι η ομάδα βαδίζει καλά. Έχει σκαμπανεβάσματα αλλά είναι ελκυστική ομάδα ο Άρης».

Για το ντεμπούτο του Ένινγκ:

«Πιστεύω υπήρχε σοβαρότητα. Η Ξάνθη έκανε μία δύο ευκαιρίες. Είχε σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι ο Άρης. Επειδή είναι Γερμανός πιστεύω έχει διαφορετική νοοτροπία από εμάς.

Ο Άγγελος έχει μια εμπειρία από πιο σοβαρά πρωταθλήματα. Στη Γερμανία το ποδόσφαιρο τελευταία γίνεται πολύ επιθετικό. Αν συνδυαστεί με τη πειθαρχία που έχουν, τότε είμαι αισιόδοξος για το έργο του στον Άρη».

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

«Είναι ένα παιδί με μεγάλη καριέρα. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και θα βοηθήσει τον Άρη».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Άρης:

«Ο Άρης αγωνιστικά, όπως είπα και πέρυσι, θα βρει το δρόμο του. Να βάλει τις βάσεις για να έχει ψηλότερους στόχους. Φυσικά πρέπει να αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα του δώσει σταθερότητα και προοπτική. Ο Καρυπίδης κάνει πολύ καλά πράγματα στην ομάδα. Για το αγωνιστικό εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα χρειαστεί φυσικά ενίσχυση σε θέσεις τον Γενάρη.

Κουβαλάει μεγάλο φορτίο ο Άρης, η ομάδα χάνει αποτελέσματα από δοκάρια. Ο Καρυπίδης προσπαθεί να βελτιώσει και το γήπεδο ακόμα».

To Top