ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζάτζος: “Εντυπωσιακή η επιστροφή του Άρη, χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση και θα κάνει μεγάλα βήματα”

O πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, όσο και της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής που ρίχνει την φετινή αυλαία…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το αν η χρονιά έχει θετικό πρόσημο ανέφερε:

H χρονιά έχει σίγουρα θετικό πρόσημο. Μετά από τέσσερα τραγικά χρόνια για τον Άρη -και το Ελληνικό πρωτάθλημα- παρότι ήμουν επιφυλακτικός η ομάδα με εντυπωσίασε. Αυτή πρέπει να είναι η βάση για να γίνουν καλύτερα πράγματα για τις επόμενες χρονιές. Ο κόσμος γύρισε στο γήπεδο, είδε την ομάδα να μπορεί να πρωταγωνιστήσει και αυτό ήταν το θετικό εκείνης της χρονιάς.

Για το αν το παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Ξάνθη άλλαξε την χρονιά:

Η γνώμη μου είναι ότι οι βάσεις είχαν μπει. Αξίζουν εύσημα σε αυτούς που σχεδίασαν την ομάδα. Όταν αλλάζεις 22 παίκτες από την προηγούμενη χρονιάς, όταν έρχονται παίκτες που δεν ξέρεις τι θα σου δώσουν δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα σε δυο μήνες.

Αξίζουν τα εύσημα στον πρόεδρο, και νομίζω ότι το αγωνιστικό κομμάτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κατά τα άλλα θα πρέπει ο Άρης να οργανωθεί περισσότερο ως εταιρία, γιατί κάτι τέτοιο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα, αλλά χρειάζονται και άλλα.

Για το τι χρειάζεται στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της νέας σεζόν:

Θέλει 3-4 παίκτες, μια ενίσχυση στα πλάγια, ένα χαφ ποιοτικό και έναν επιθετικό καλύτερο από αυτούς που έχεις, για να διεκδικήσεις άλλους στόχους.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη και το αν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να φτάσει τον Άρη εκεί που θέλει ο κόσμος του:

Το θέμα είναι να κρίνουμε αυτό που έχουμε. Ο κ.Καρυπίδης έχει κάνει πολύ καλά βήματα για την ομάδα.

Κοιτάει να εκσυγχρονίσει το γήπεδο, να κάνει κάποια έργα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής, αλλά ακόμη και τότε νομίζω ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι δίπλα, γιατί είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Κατά τα άλλα θα πρέπει να υπάρξει μια μεγαλύτερη οργάνωση στις ακαδημίες. Μπορεί να μην δει αποτελέσματα “αύριο”, αλλά σε βάθος χρόνου σίγουρα θα δει.

Για τον Σάββα Παντελίδη:

Εγώ τον πιστεύω, έχω καλή άποψη για εκείνον σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Μου αρέσουν οι προπονητές που κάνουν πολύ δουλειά και λένε λίγα πράγματα. Πιστεύω ότι η δουλειά που έγινε από τον Σάββα τον Παντελίδη και τον τεχνικό διευθυντή έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή εικόνα.

Για τον κόσμο που επέστρεψε:

Ο κόσμος διψάει, ο κόσμος θέλει μια επιτυχία. Το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε βοήθησε στο να στηρίξει. Και πιστεύω ότι θα στηρίξει και στην συνέχεια.

Για το αν ο Άρης πρέπει να στηριχθεί σε έναν προπονητή και να μην πηγαίνει σε συνεχόμενες αλλαγές:

Πρέπει να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο. Να τον πιστέψεις, να επενδύσεις και σε αυτόν. Έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο σε αυτό το κομμάτι. Ο Άρης δείχνει επίσης ότι ξέρει τι θέλει. Θέλει π.χ. να πάρει Σκανδιναβούς, οι οποίοι είναι “τίμιοι” παίκτες.

Για τον “MVP” του Άρη:

Μου άρεσε το σύνολο, η ποιότητα που έβγαζε. Από εκεί και πέρα ο Ματέο, ο Βέλεθ, ο Γκάμα, ο Κουέστα, ο Λάρσον είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Αλλά αυτό που μου άρεσε κυρίως ήταν το σύνολο.

Για τον Γιουνές:

Τον πιστεύω σαν ποδοσφαιριστή, έχει το χάρισμα του γκολ. Είναι χρήσιμος στην ομάδα. Αν τα δοκάρια έμπαιναν, αν είχε βάλει κάποια γκολ ακόμη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Συνολικά όμως νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε τα θετικά, ο Γιουνές πρόσφερε, θα μπορούσε να δώσει και περισσότερα, αλλά σίγουρα πρόσφερε. Τώρα αν έρθει κάποιος καλύτερος του με χαρά να τον δούμε.

To Top