ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: «Αξίζει έναν τίτλο ο Άρης, να μην επαναπαυτούμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη, τη συνέχεια, αλλά και την περίοδο που περνάει η ανθρωπότητα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Τα Νέα»…

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: “Σίγουρα όλοι είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την ομάδα να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μου είπαν πως αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της, αλλά φυσικά ακόμα είναι νωρίς. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε, ακολουθούν δύσκολα ματς και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ώστε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε”.

Για τον ερχομό του στον Άρη και τους στόχους της ομάδας: “Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και πιστεύω ότι είναι μία πρόκληση για εμένα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι σημαντικό. Ο Άρης, ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, αξίζει έναν τίτλο. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να φτάσουμε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται. Όσο για το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους”.

Για τη διακοπή και τα προσεχή παιχνίδια: “Ο νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας οπλίζουν με δύναμη ώστε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε αυτή την ευκαιρία τώρα που θα διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω των εθνικών ομάδων. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Έρχονται αγώνες με πολύ καλές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις. Θέλουμε να γίνουμε πιο επιθετικοί και πιστεύω ότι σιγά-σιγά με την προσθήκη όλων των νέων παικτών θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Το πιο βασικό είναι να μην επαναπαυτούμε. Έχουμε πολύ δρόμο και δύσκολα ματς μπροστά μας”.

Για την νέα καραντίνα και την προσοχή που χρειάζεται: “Είναι αλήθεια ότι ζούμε δύσκολες στιγμές. Ωστόσο αν κάνουμε αυτό που πρέπει όλα μπορούν να βελτιωθούν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε τα μέτρα και να προσέχουμε τη δική μας ασφάλεια αλλά και των άλλων ανθρώπων”.

To Top