ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: Θέλουμε κι εμείς, όπως κι ο κόσμος, να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε εκ μέρους των παικτών του Άρη για την ισοπαλία που βάζει σε περιπέτειες την πρόκριση των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

Για το αποτέλεσμα:

«Είναι απογοητευτικό. Θέλαμε να σκοράρουμε και να πάμε με πλεονέκτημα στον επαναληπτικό. Κρατήσαμε το μηδέν και είναι κάτι που θέλαμε, δεν επιθυμούσαμε να δεχτούμε εκτός έδρας γκολ. Σίγουρα όμως το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Αλλά συνεχίζουμε, είμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου».

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν καταφέρει να σκοράρει παρά την ευχέρεια στη δημιουργία φάουλ:

«Πρώτα απ’ όλα, όσον αφορά στη νοοτροπία, τη δουλειά, την ένταση που βάλαμε σήμερα, ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε το γκολ. Κάποια πράγματα στο παιχνίδι τα κάνουμε πολύ καλά, αλλά σε κάποια άλλα, όπως το θέμα του γκολ, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Έχουμε πολλή ποιότητα στην 11άδα, πολλή ποιότητα στον πάγκο, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στην πράξη. Γιατί έρχονται εδώ ομάδες και παίζουν αρκετά σφιχτά, χάνουμε βαθμούς και έρχονται σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει τίτλο:

«Είχαμε πάθος, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να δείχνουμε ούτως ή άλλως σε κάθε παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε τον σύλλογο και την ανάγκη για κατάκτηση ενός τίτλου, καταλαβαίνουμε την πίεση που μάς έρχεται απ’ έξω, την επιθυμία του κόσμου για την κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά την ίδια πίεση βάζουμε κι εμείς στους εαυτούς μας. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους φιλάθλους μας και είναι το ίδιο σημαντικό και για εμάς».

To Top