ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: “Πάμε για να κερδίσουμε τον Αστέρα! Μας προβληματίζουν τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε”

Αντίδραση μετά από ήττα θέλει να βγάλει ο Άρης σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Τζέγκο για το αυριανό (17:15) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αυστραλός μέσος του Άρη μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, έδωσε τη δίκη του εξήγηση για το γεγονός πως οι κίτρινοι έχουν καλύτερα αποτελέσματα στα εκτός έδρας ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το στοιχείο που προβληματίζει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του περισσότερο σχετικά με την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Πάντα είναι απογοητευτικό να χάνεις στην έδρα σου, ειδικά τέτοια παιχνίδια. Υπάρχουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας που μας προβλημάτισαν. Είχαμε κάποια ζητήματα, πρέπει να δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχει καλύτερα αποτελέσματα εκτός παρά εντός έδρας στα ντέρμπι: «Το πρόσεξα κι εγώ αυτό σήμερα το πρωί. Ένα θέμα που μας απασχολεί είναι ότι πολλές ομάδες παίζουν στην έδρα μας πολύ αμυντικά, πολύ πίσω, και έχουμε ζήτημα σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε δεχτεί και εύκολα γκολ είναι η αλήθεια στα τελευταία παιχνίδια και ύστερα δυσκολευόμαστε να βρούμε γκολ. Είναι κι αυτό ένα ζήτημα που μας προβληματίζει».

Για το αν ο Άρης μπορεί να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως έκανε και με τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Το έχουμε δείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ότι μετά από ένα κακό αποτέλεσμα ή μια άσχημη εμφάνιση αντιδρούμε και παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, δεν έχει γίνει μια φορά αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε και την Κυριακή, βέβαια ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση γιατί είναι σημαντικό να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής».

Για το πόσο κομβική θεωρεί τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Είναι σημαντικό, καθοριστικό παιχνίδι. Όπως θα είναι όλα μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ κοντά πλέον με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του, κάθε νίκη έχει τη δική της αξία. Είναι σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής, θα πάμε για να κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος είναι σημαντικά».

To Top