ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: “Πρέπει να μάθουμε από το σημερινό ματς και να διορθώσουμε τα πράγματα”

Τον τρόπο με τον οποίο θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να παίρνει τις νίκες πρέπει να βρει ο Άρης σύμφωνα με τον Τζέιμς Τζέγκο.

Ο Αυστραλός μέσος των κιτρινόμαυρων που ήταν δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Σάσα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είπε στην κάμερα της Nova:

“Ξέρουμε ότι τέτοιες ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης σήμερα και ο ΟΦΗ θα έρθουν να παίξουν κλειστά. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να βρούμε τους τρόπους για να ανοίηουμε την αντίπαλη άμυνα και να βρούμε το γκολ. Πρέπει να βρούμε λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες. Δεν δημιουργούμε φάσεις. Τα χαλάμε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να κυκλοφορούμε γρήγορα την μπάλα και να βάλουμε το γκολ”, είπα αρχικά ο Τζέγκο και πρόσθεσε:

“Όλοι στα αποδυτήρια είναι στεναχωρημένοι για την ισοπαλία. Είναι στο πρόγραμμα και αυτά τα ματς. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι. Να φανούμε δυνατοί και να προχωρήσουμε γιατί ξέρουμε ότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και να δουλέψουμε στη διακοπή”.

Τέλος για το τι του αφήνει ως συμπέρασμα το σημερινό ματς: “Με ή χωρίς τη διακοπή θα πρέπει να μάθουμε από το σημερινό ματς και να διορθώσουμε τα πράγματα. Σίγουρα η διακοπή θα μας βοηθήσει για να επιστρέψουν οι τραυματίες. Θα θέλαμε όμως να είχαμε παιχνίδι την άλλη εβδομάδα και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης”.

To Top