ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέγκο: «Στο χέρι μας να διορθώσουμε τα λάθη μας, πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να είμαστε 2οι»

Ο Τζέιμς Τζέγκο στάθηκε στην ευκολία με την οποία ο Άρης δέχεται γκολ στα πλέι οφ και τόνισε πως πρέπει η ομάδα να αντιδράσει και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Αρχικά σημείωσε: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι και δεν το κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ξέραμε τι να περιμένουμε. Γνωρίζαμε ότι αν δεχτούμε γκολ, ο αντίπαλος θα οπισθοχωρήσει. Ηταν ένα… εύκολο γκολ. Το δώσαμε εύκολα. Είχαμε χρόνο για να ανατρέψουμε την κατάσταση, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στα πλέι οφ πρέπει να παίξουμε καλύτερα από σήμερα, για να είμαστε δεύτεροι».

Για την 2η καλύτερη άμυνα του Άρη και το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ για ακόμη μία φορά: «Στη διάρκεια της σεζόν είχαμε την ποιότητα να κρατάμε το μηδέν πίσω και μπροστά να βρίσκουμε το γκολ. Αυτό δεν συμβαίνει στα πλέι οφ, όπου βέβαια παίζουμε με καλύτερες ομάδες. Τα γκολ που δεχόμαστε στα πλέι οφ, είναι εύκολα. Πρέπει να το αλλάξουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τα τελευταία πέντε ματς στα πλέι οφ: «Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια για να πάρουμε τη 2η θέση. Έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητικό τιμ. Είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα είναι κρίμα να πετάξουμε τη δουλειά που κάναμε μέσα στη σεζόν. Πάντα μετά από αρνητικά αποτελέσματα, αντιδράμε. Θα το κάνουμε και τώρα».

To Top