Τζέιμς: “Θέλουμε να παίξουμε σε κατάμεστο Παλέ”

Ο Ντομινίκ Τζέιμς μίλησε για ευκαιρία, όχι για άγχος αναφορικά με τον αυριανό “τελικό” του Άρη με τη Ρουντούπις και ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το Αλεξάνδρειο, γιατί θέλει πολύ ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παίξουν (επιτέλους) σε ένα κατάμεστο Παλέ.

Ο Τζέιμς τόνισε πως “είναι ευκαιρία για την ομάδα το αυριανό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, όμως μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται. Έχουμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα, οι παίκτες μεταξύ μας και στο τεχνικό τιμ. Πιστεύουμε πολύ στις οδηγίες των προπονητών μας και είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τον Άρη και για την πόλη”.

Ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει αύριο και απάντησε πως “πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Αυτοί έχουν καλούς σουτέρ, αλλά εμείς παίζουμε καλή άμυνα. Αν ξεκινήσουμε από την άμυνα, ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό στην επίθεση, θα είμαστε καλά”.

Για το αν αισθάνονται πίεση επειδή το παιχνίδι ουσιαστικά είναι νοκ άουτ είπε ότι “δεν είναι πίεση αυτό, είναι ευκαιρία. Είναι ότι καλύτερο να είσαι σε αυτή τη θέση όταν είσαι παίκτης. Περιμένουμε και τον κόσμο. Για μας είναι μια ευκαιρία. Μπορεί να έχεις άγχος για το παιχνίδι, αλλά εγώ πάντα θέλω να παίζω με κόσμο και θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο. Δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος που έρχεται μας υποστηρίζει, αλλά θέλουμε όλοι να παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top