Τζέιμς: «Μπορώ να γίνω ο ηγέτης του Άρη»

Χαμογελαστός και έτοιμος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο για χάρη του Άρη εμφανίστηκε ο Ντομινίκ Τζέιμς, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ δήλωσε ενθουσιασμένος για την καινούργια σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της νέας του ομάδας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη! Πέρσι είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος, ως παίκτης της Ακαντέμικ Σόφιας, και θυμάμαι πολύ καλά τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ύστερα από ένα χρόνο θα έπαιζα γι’ αυτό τον κόσμο. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο», είπε αρχικά ο Τζέιμς.

Σε ερώτηση αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας, στα 25 του χρόνια, ήταν ξεκάθαρος: «Δεν έχω πρόβλημα να γίνω ο ηγέτης του Άρη. Μπορώ να το καταφέρω. Είχα ηγετικό ρόλο και στο κολέγιο Μαρκέτ, άλλωστε. Είναι κάτι που ξέρω να το κάνω. Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ευρώπη και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο προσαρμογής στις συνθήκες που θα βρω εδώ».

Τέλος, ο Ντομινίκ Τζέιμς μίλησε και για το μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του: «Γνωρίζω ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρόκειται για ένα τεστ για μας. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Ο 25χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ο οποίος ταξίδεψε από την Ιντιάνα με ενδιάμεση στάση στο Μόναχο, θα φορέσει για πρώτη φορά την κίτρινη φανέλα στην σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη, στις 19:00 στο Παλέ, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας.

To Top