Τζέιμς: “Τιμή μου και μόνο που μου έγινε η πρόταση!”

Ο Άρης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Ντομινίκ Τζέιμς, ο ίδιος όμως έκανε δηλώσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δήλωσε ενθουσιασμένος “και μόνο που μου έκανε πρόταση μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης”.

Ο Τζέιμς μιλώντας στην εφημερίδα “Pal-Item” τόνισε πως “το κοινό είναι τρελό εκεί, είναι εξαιρετικό! Αυτή η ομάδα είναι από τους πιο φημισμένους οργανισμούς στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Είναι τιμή μου και μόνο που δέχτηκα προσφορά από αυτή την ομάδα”.

Για τον 25χρονο πλέι μέικερ αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία σε ευρωπαϊκή ομάδα, μετά την τουρκική Μερσίν και την βουλγαρική Ακαντέμικ. “Είναι μια πολύ μεγάλη ώθηση για μένα αυτό… Το δύσκολο είναι να φεύγεις, αλλά από τη στιγμή που θα πάω εκεί, όλα θα γίνουν εύκολα. Είναι δύσκολο να αφήνεις την οικογένειά σου και να πηγαίνεις σε ένα μέρος που θα είσαι μόνος. Είναι, όμως, εξαιρετικά εκεί που πάω! Θα κάνω κάτι που αγαπώ, θα πληρωθώ γι’ αυτό και θα δώ και ένα καινούριο περιβάλλον”.

Σαφώς και θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, αλλά δεν έχει πρόβλημα: “Είναι απλά θέμα χρόνου να μάθω το παιχνίδι της ομάδας. Υπάρχει πάντα η όρεξή μου για δουλειά. Το μπάσκετ είναι η δουλειά μου, ζω από αυτό. Οι ώρες που περνάω στο γήπεδο, οι ώρες που περνάω “σπουδάζοντας” το παιχνίδι, πρέπει να τις παίρνω στα σοβαρά και αυτό κάνω. Όλα αυτά με βοήθησαν να αναπτυχθώ όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν άνθρωπος”.

To Top