Τζέραρντ: “Για πάντα ευγνώμων στον Κλοπ”

Για τη μεγάλη του επιστροφή στο Άνφιλντ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, μίλησε ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ.

Για τη μεγάλη του επιστροφή στο Άνφιλντ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, μίλησε ο προπονητής της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ. Ο αγαπημένος “Στίβι” των φιλάθλων της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στη συναισθηματική σύνδεση που έχει με το σύλλογο, αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα για να τον… πληγώσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στίβεν Τζέραρντ:

“Για μένα είναι σημαντικό να προετοιμάσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ για να προσπαθήσω να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα για την Άστον Βίλα. Όλοι σε αυτό το γήπεδο με ξέρουν αρκετά καλά για να γνωρίζουν τι κάνω και για το τι θα πάω στο Άνφιλντ.

Έχω καλή σχέση με πολλούς ανθρώπους στον σύλλογο. Πέρασα φανταστικά εκεί, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ήταν η ομάδα που υποστήριξα μεγαλώνοντας και πάντα θα τη στηρίζω. Ταυτόχρονα με κάνει να χαμογελάω, γιατί έχω την ευκαιρία να πάω εκεί και να ανταγωνιστώ μια καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή και να προσπαθήσω να κερδίσω το παιχνίδι. Αυτό είναι ο μοναδικός στόχος για μένα. Αν είμαι στο λεωφορείο και κατευθύνομαι πίσω στο Μπέρμιγχαμ και δεν είμαι ο πιο δημοφιλής στο Άνφιλντ, ας είναι.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε μια καλή θέση και κορυφαία φόρμα, γνωρίζουμε την πρόκληση και το πόσο δύσκολο θα είναι. Αλλά πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη από την αρχή ότι θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το Άνφιλντ, αλλά υπάρχουν ομάδες που έχουν πάει εκεί και πήραν κάτι από το παιχνίδι. Για πάντα ευγνώμων στον Κλοπ”.

To Top