Τζέραρντ και Μπέκαμ στο Hall of Fame της Premier League

Μετά τους Άλαν Σίρερ, Τιερί Ανρί, Ερίκ Καντονά, Ρόι Κιν, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντένις Μπέργκαμπ και οι Στίβεν Τζέραρντ – Ντέιβιντ Μπέκαμ προστέθηκαν στο Hall of Fame της Premier League όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η αγγλική λίγκα.

Το έβδομο μέλος του Hall of Fame της Premier League αποτελεί από σήμερα ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο Τζέραρντ, που είναι πλέον προπονητής στην Ρέιντζερς, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος στην Σκωτία, δεν κατάφερε να χαρεί την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ως παίκτης της Λίβερπουλ.

Πάραυτα παρακολούθησε τους «κόκκινους», να πετυχαίνουν το επίτευγμα αυτό μέσα στο 2020, ως οπαδός πλέον, όμως αυτό δεν αλλάζει όλα όσα έζησε στους «κόκκινους» στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Στο διάστημα αυτό, ο ίδιος είχε απολογισμό 504 συμμετοχές και 120 γκολ, ενώ 8 φορές αναδείχτηκε μέσα στους κορυφαίους παίκτες της Premier League για μία σεζόν. Πλέον ο Τζέραρντ ανήκει στο πάνθεον του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Μπέκαμ, τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατέκτησε έξι πρωταθλήματα με τους «κόκκινους διαβόλους» μεταξύ 1994 και 2003.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι: Πολ Σκόουλς, Τόνι Άνταμς, Ίαν Ράιτ, Σολ Κάμπελ, Άντι Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ, Ματ Λε Τισιέ, Πατρίκ Βιεϊρά, Μάικλ Όουεν, Πέτερ Σμάιχελ, Τζον Τέρι, Ρόμπιν φαν Πέρσι και Νεμάνια Βίντιτς.

To Top